Productie-detail

Wolvenkinderen

Wolvenkinderen

Boek VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Wolvenkinderen is een inspirerend boek vol recepten. Blader het boek door en je krijgt meteen zin om naar buiten te gaan en het avontuur op te zoeken. Voor kinderen van 4 tot 100 jaar.

Richard van der Vieren en Roosje Koninckx. Ranger. Doeboek. € 29,90. 9789090313849. 209. 2019.

Omschrijving

Wolvenkinderen is een boek vol ideeën, recepten en avonturen. Het heeft een duidelijke boodschap: laat kinderen, naar buiten gaan, laat ze spelen en de wereld om hen heen ontdekken. De auteurs gaan back to basics en laten zien hoe je een eigen moestuin onderhoudt, wat je nodig hebt om een vuur te maken en hoe je een kamp opzet. Het bevat geen stappenplannen, maar laat ruimte vrij voor het ontstaan van eigen ideeën. De paginagrote foto’s laten veel gerechten zien die gestoofd, gegrild, geroosterd of gesmolten zijn. Kastanjes poffen, heerlijke soep of wafels op het kampvuur maken?  Je vindt het allemaal terug in Wolvenkinderen.

Oordeel

Wolvenkinderen is een prachtig boek en de liefde voor het buitenleven spat ervan af. De bijzondere fotografie en de bijbehorende tekst geeft je inspiratie en zin om met je kinderen buiten op avontuur te gaan. Onze tip: neem je kind op schoot, blader door het boek en blijf hangen bij wat je aanspreekt. Vertel over je eigen avonturen toen jij kind was en bedenkwat voor avontuur willen wij vandaag beleven? Wolvenkinderen is vooral bedoeld als inspiratieboek en laat veel ruimte vrij voor eigen inbreng en fantasie. Verwacht dus geen feitjes en lijstjes of stappenplannen. De recepten staan centraal en dat maakt het tot een inspirerend kookboek. 

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld is dit boek geschikt voor kinderen van 4 tot 100 jaar. 

Jullie mening

Ook leuk

Boek 4+ JR

Hallo

Hallo

TV & Film 4+ JR

Olivia

Olivia

Olivia

Meer weten...

Boek 4+ JR

De krijtjes staken!

De krijtjes staken!

De krijtjes staken!

Meer weten...