Productie-detail

Wereldvlaggen stickerboek

Wereldvlaggen stickerboek

Boek VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Leer met dit doeboek de vlaggen van de landen in de wereld kennen en ontwerp je eigen vlag!

Kosmos Uitgevers Utrecht. Educatief boek . 6,99 . 9789021556635. 32. 2014.

Beschrijving inhoud 

Het stickerboek ‘Wereldvlaggen’ is een educatief doeboek dat kinderen spelenderwijs kennis laat maken met de vlaggen van alle landen in de wereld. Het boek gaat in op de zes continenten. Het laat aan de hand van een vrolijke en overzichtelijke kaart de ligging van de landen en bijhorende vlaggen zien. Op de bladzijde erna plak je de landen stickers op de juiste plaats. 

Het kleurrijke Wereldvlaggen stickerboek is een eductaief boek. In het boek staat topografie centraal. Je leert de ligging van de landen en de emblemen en symbolen die op de wereldvlaggen staan. Daarnaast staan er interessante feiten en weetjes in. Zo kom je bijvoorbeeld te weten dat rood de meest voorkomende kleur is in de wereldvlaggen. Het bijbehorende stickerblad is in het midden van het boek te vinden en daardoor makkelijk uitneembaar. Ook kan er een eigen vlag ontworpen worden en ga je zo creatief aan de slag. 

Leeftijdsadvies 

Qua leef- en belevingswereld sluit het stickerboek ‘Wereldvlaggen’ aan bij kinderen vanaf 7 jaar. Vanaf deze leeftijd begrijpen kinderen dat de wereld veel groter is dan zij tot dan toe hebben gezien. Hun nieuwsgierigheid naar deze onbekende wereld wordt daardoor getriggerd en dit stickerboek speelt daar op in. Kinderen van 7 lezen graag informatieve boeken. Ook andere landen en culturen wekt de interesse. De vrolijke geïllustreerde kaarten zullen kinderen aanspreken. Verder geeft het plakken van de stickers een leuke toevoeging. 

Jullie mening

Ook leuk

Game 7+ JR

Rayman 3 HD

Rayman 3 HD

Rayman 3 HD

Meer weten...

Game 7+ JR

Ice Age 2 - The Meltdown

Ice Age 2 - The Meltdown

Ice Age 2 - The Meltdown

Meer weten...

App 7+ JR

Temple Run

Temple Run

Temple Run

Meer weten...