Productie-detail

Rotterdam

Rotterdam

Boek VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Een ode aan de stad Rotterdam. Laat je verrassen door dit prentenboek. Wandel door de stad en geniet van de highlights door de ogen van Georgien Overwater.

Georgien Overwater. Leopold. Prentenboek. € 15,99. 9789025875411. 30. 2020.

Beschrijving

Georgien Overwater neemt je in dit prentenboek op reis door de stad Rotterdam.  Een stad gevormd door de geschiedenis en nu modern en levendig. Je bekijkt de stad door de ogen van Georgien Overwater. Ze neemt je mee naar de haven, het Centraal station, verschillende wijken en absolute highlights van de stad. Naast paginagrote prenten bevat het boek ook informatie met leuke en interessante weetjes over de stad. 

Oordeel

Rotterdam is een prachtig prentenboek voor jong én oud. Het bevat werkelijk alle highlights van de stad en neemt je mee naar de stad van nu zonder daarbij zijn geschiedenis te vergeten. Zo kom je steeds meer te weten over deze havenstad. Als Rotterdammer een must have want je wordt meteen trots op je stad, maar ook voor niet Rotterdammers een aanwinst. Het is misschien geen boek met een verhaallijn, maar een boek om in alle rust samen te bekijken. Kijken naar de stad vanuit je luie stoel en samen genieten van al die mooie plekken in Rotterdam.

Leeftijdsadvies

Bekijk het boek gerust samen met kinderen vanaf een jaar of vijf. Hen zal zeker andere dingen opvallen dan oudere kinderen of volwassenen. Dat is mooi. Kijk met elkaars ogen mee en sta stil bij mooie plekken of leuke weetjes. 

Tip

Bekijk de platen en laat kinderen een gebouw of deel van de stad uitkiezen dat hij of zij graag wil zien. Kun je er naartoe? Gaan! Lukt dat niet? Bewaar het voor een ander moment en bekijk bij wijze van voorproefje de stad via een app als Google Street View.

Jullie mening

Ook leuk

App 5+ JR

Toca Builders

Toca Builders

Toca Builders

Meer weten...

Boek 5+ JR

De toverdoos

De toverdoos

De toverdoos

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

De Smurfen - Daar is de lente!

De Smurfen - Daar is de lente!

De Smurfen - Daar is de lente!

Meer weten...