Productie-detail

Loet de Beer 2

Loet de Beer 2

Boek VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Loet de Beer gaat op pad om nieuwe avonturen te beleven met zijn nieuwe vriendjes.

Nicole Bos-Zeegers. Myriam Berenschot. Eigen beheer. Voorleesboek. € 15,99. 9789463283816. 30. 2020.

Omschrijving

Loet de Beer 2 is het tweede deel in een serie over avonturen van Loet de Beer. Geschreven door Nicole Bos-Zeegers en met kleurrijke illustraties van Myriam Berenschot.

Het boek bevat 12 korte verhaaltjes waarin Loet en zijn vriendjes o.a. hun eerste dag op school beleven, naar de bibliotheek en dierentuin gaan en een bezoekje brengen aan de kermis.

Oordeel

De vrolijkheid spat van de voorkant bij het nieuwe voorleesboek van Loet de Beer. Duik samen met Loet in een wereld vol kleur, regenbogen en vrolijke dierenvrienden. In de korte verhaaltjes beleeft Loet dagelijkse avonturen. De bijbehorende illustraties nodigen uit om samen te bekijken en te bespreken.

Loet de Beer wordt in eigen beheer uitgegeven door Nicole Bos-Zeegers. Neem zeker ook een kijkje op de bijbehorende website: www.loetdebeer.nl. Daar vind je ook de audioverhalen die je (tegen betaling) kunt beluisteren.

Leeftijdsadvies

Voorlezen aan kinderen vanaf een jaar of 4. De verhaaltjes zijn kort en geschikt om voor te lezen aan kinderen met een korte spanningsboog.

 

Jullie mening

Ook leuk

Website 4+ JR

OorkaanVoorThuis

OorkaanVoorThuis

OorkaanVoorThuis

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

AAP POOT PIES

AAP POOT PIES

AAP POOT PIES

Meer weten...

Boek 4+ JR

Een, twee, drie... ik kom!

Een, twee, drie... ik kom!

Een, twee, drie... ik kom!

Meer weten...