Productie-detail

Luisterboek: Koen Kampioen, Een echte nummer 10

Luisterboek: Koen Kampioen, Een echte nummer 10

Boek VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Koen is de laatste tijd niet in vorm. Zal het lukken om toch kampioen te worden?

Fred Diks. Rubinstein. Luisterboek. 7,95 . 9789047616368. 2013.
Met een voorwoord van Rafael van der Vaart .

Beschrijving inhoud

Het luisterboek ‘Koen Kampioen: Een echte nummer 10’ vertelt het verhaal over Koen die al heel wat jaren met veel plezier bij FC Top voetbalt. De laatste tijd zit het echter niet mee. Hij speelt niet langer de sterren van de hemel. Wanneer zijn trainer Broekie besluit om de opstelling om te gooien lijkt het alleen maar slechter te gaan. Dan komt er een onverwacht telefoontje dat veel vreugde met zich meebrengt. Koen ontdekt dat speler nummer 10 op het veld een waardevolle taak heeft. Zal het Koen en zijn team lukken om weer kampioen te worden?

Dit luisterboek 'Koen Kampioen, een echte nummer tien' is de tiende in zijn serie van de Koen Kampioen reeks en wordt op een levendige manier voorgelezen door Tim Murck. De voetballer Rafael van der Vaart spreekt de lezers toe in het voorwoord, waarin hij hen aanmoedigt vooral te blijven (dag)dromen. Wie weet komen je dromen ooit uit. Het verhaal wordt verteld vanuit de beleving van Koen. Hij is erg leergierig en wil nog meer weten over voetbal. Dit zorgt ervoor dat er veel voetbaltermen voorbij komen, die veelal worden uitgelegd. Het verhaal is daarnaast erg beeldend verteld, waardoor je als lezer een goede voorstelling kunt maken van het verhaal. 


Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit het luisterboek ‘Koen Kampioen: Een echte nummer 10’ aan bij kinderen vanaf 7 jaar. Vanaf deze leeftijd zullen met name de jongens zich goed kunnen verplaatsten in het karakter van Koen. Ze zullen met hem mee leven en met veel plezier luisteren naar de avonturen die hij beleeft. Ook zullen kinderen die van voetbal houden nog meer leren door het gebruik van veel voetbaltermen. 

Jullie mening

Ook leuk

Boek 7+ JR

De Gorgels

De Gorgels

De Gorgels

Meer weten...

App 7+ JR

Bellen met Sinterklaas

Bellen met Sinterklaas

Bellen met Sinterklaas

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Kung Fu Panda (serie)

Kung Fu Panda (serie)

Kung Fu Panda (serie)

Meer weten...