Productie-detail

Kinder Kookboek

Kinder Kookboek

Boek VANAF 10 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
4 waarderingen

Kook de lekkerste recepten met het Winkler Prins Kinderkookboek op je tablet of ipad!

Winkler Prins. Het spectrum. E-book. 4,49. 9789000336135. 2014.
Epub voor E-reader, Tablet of Ipad.

Beschrijving inhoud

Het kinderkookboek van Winkler Prins is een E-book beschikbaar voor verschillende tablets. Het boek bestaat uit 5 hoofdstukken met verschillende bijpassende recepten. Je kunt kiezen uit de hoofdstukken ontbijt, kleine gerechten, hoofdgerechten, toetjes en bakken. Als je een recept opent kun je in een oogopslag zien wat de moeilijkheidsgraad van het gerecht is, hoelang de bereidingstijd is, voor hoeveel personen het gerecht is en een foto van het eindresultaat. Bij ieder recept kun je een uitgebreide receptenlijst vinden, waarbij zowel met plaatjes als met tekst worden gebruikt. Naast de ingrediënten staat er ook welk keukengerei je nodig hebt om het gerecht te bereiden.

De bereiding van het gerecht wordt stap voor stap uitgelegd met korte tekst en foto's. Bij ieder recept staat ook nog een tip om het recept nog lekkerder te maken. In de inleiding van het boek worden de verschillende technieken eenvoudig uitgelegd. Daarnaast worden er ook nog aanvullende technieken zoals marineren uitgelegd in het recept zelf. De kinderen wordt in de verschillende stappen van de bereiding duidelijk vertelt wanneer ze moeten snijden, bakken in de pan of de oven moeten gebruiken.

Leeftijdsadvies

Het boek is voor jonge thuiskoks een goed middel om eenvoudige, maar lekkere recepten op tafel te zetten. Vanaf 10 jaar kunnen de kinderen zelfstandig aan het werk met het boek. Met ondersteuning van ouders zou het ook al op jongere leeftijd gebruikt kunnen worden.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 10+ JR

Milo

Milo

Game 10+ JR

2 Fast 4 Gnomz

2 Fast 4 Gnomz

2 Fast 4 Gnomz

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

Hotel 13

Hotel 13

Hotel 13

Meer weten...