Productie-detail

Haren vol banaan

Haren vol banaan

Boek VAN 4 T/M 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Stel: je kijkt in je onderbroek en een van je billen is kwijt. Kan niet? In 'Haren vol banaan' wel hoor! In dit boek staan 25 fantasierijke versjes over stoute, vieze en vrolijke onderwerpen.

Erik van Os. Noëlle Smit. Rubinstein. Gedichtenboek. € 17,99. 9789047625216. 61. 2018.

Omschrijving

Erik van Os schreef Haren vol Banaan, bestaande uit vijfentwintig liedjes en versjes vol bruikbare tips: ga alleen op woensdag naar school; vraag een haai als huisdier; maak je knuffels op met mama’s lippenstift en zie je een eenzaam drolletje in de wc, draai er dan speciaal voor hem een heel lief vriendje bij. De paginagrote kleurrijke illustraties van Noëlle Smit maken het compleet. Van het lied Nakie, nakie nonsenslied is ook de bladmuziek in het boek opgenomen. Daarnaast staan alle versjes op cd en spotify! 

Oordeel 

Haren vol banaan is gewoon een vies en vrolijk boek! Sterker nog, een boek om van te smullen. Heerlijke versjes en liedjes om samen om te lachen en van te genieten. Aanrader dus om minstens een keer per dag samen een gedicht te lezen. Grote kans dat je het boek niet meer weg kan leggen. Zin om samen te luisteren? De liedjes zijn te beluisteren via Spotify!

 

Leeftijdsadvies

De versjes en liedjes van Erik van Os zullen menigeen aanspreken, maar passen vooral goed bij kinderen van 4 t/m 7 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 4+ JR

Barney & Zijn Vriendjes

Barney & Zijn Vriendjes

Barney & Zijn Vriendjes

Meer weten...

TV & Film alle

Free Birds

Free Birds

Free Birds

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Adriaan

Adriaan

Adriaan

Meer weten...