Productie-detail

Fantastische foto's

Fantastische foto's

Boek VAN 9 T/M 12 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Altijd al willen vliegen door de ruimte of picknicken in een reuzentuin? Met dit boek kan het! Met dit boek en een camera in je hand maak je wonderlijke nieuwe werelden!

Jan von Holloben | Monte Packham. Lemniscaat. Informatief kinderboek. € 14,95. 9789047710950. 96. 2019.

Omschrijving

Onder het mom van 'Met een camera in je hand beland je zo in Luilekkerland', staat het boek Fantastische foto's van fotograaf Jan von Holleben vol met ideeën, tips en tricks om wonderlijke nieuwe werelden te maken met behulp van je camera of je telefoon. Monte Packham schreef de bijbehorende teksten waarmee stapsgewijs wordt uitgelegd wat je moet doen om het voor elkaar te krijgen. Het sluit af met enkele geheimen en kennis die je als (beginnend) fotograaf moet weten.

Oordeel

Toegeven, de voorkant van het boek zal kinderen niet meteen aanspreken, maar de binnenkant des te meer. Er is zoveel in te zien. De gekozen afbeeldingen zijn niet ‘zomaar’ een paar mooie foto's. Het boek bevat afbeeldingen waarmee een nieuwe wereld wordt gecreëerd! De foto's prikkelen ook om zelf aan de slag te gaan. Dat kan ook, want je wordt aan de hand meegenomen door het hele proces. Zo kun je alles zelf stap voor stap toepassen. Lezen, kijken en doen dus! 

Leeftijdsadvies 

Het boek is zeker geschikt voor kinderen vanaf circa negen jaar. Zij kunnen de teksten lezen en vervolgens vrijwel zelfstandig aan de slag gaan. Maar gebruik het boek zeker ook om als volwassene samen met jongere kinderen aan de slag te gaan.  

Jullie mening

Ook leuk

Boek 9+ JR

Gozert

Gozert

Gozert

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Escape from Planet Earth

Escape from Planet Earth

Escape from Planet Earth

Meer weten...

Boek 9-12 JR

Mee met de dierenambulance

Mee met de dierenambulance

Mee met de dierenambulance

Meer weten...