Productie-detail

De dieren van Fiep

De dieren van Fiep

Boek VANAF 1 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Ontdek allerlei verschillende dieren die allemaal in een andere omgeving voorkomen zoals in het water of in de dierentuin.

Fiep Westendorp. Querido. Prentenboek. ?7,50. 9789045113784. 32. 2012.

Beschrijving inhoud

Dieren zijn overal, in dit prentenboek leer je ze kennen in hun "natuurlijke" omgeving. Welke dieren wonen in het bos, op de boerderij, in het circus, in het water, in de wildernis, in de dierentuin en in de lucht? En dan heb je verder natuurlijk nog huisdieren en knuffeldieren.

"De dieren van Fiep" is een klein dik kartonnen boekje met ronde hoeken. De vele illustraties beslaan 2 pagina's op een witte achtergrond. Elke nieuwe dierenomgeving wordt geïntroduceerd met tekst, en ook naast alle dieren staat de naam van het dier. De illustraties zijn, zoals we van Fiep Westendorp gewend zijn, gestileerd en bevatten allerlei verschillende kleuren.

Leeftijdsadvies

"De dieren van Fiep" is een boekje geschikt voor kinderen vanaf ruim 1 jaar. De meeste dieren zullen ze gaan herkennen, bijvoorbeeld de dieren op de boerderij. De dieren in de wildernis of in het bos zijn voor hen wellicht nog iets te moeilijk (eekhoorn, vleermuis, tropische vogels). Omdat de dieren niet apart op 1 bladzijde staan, is de afleiding naar andere illustraties iets groter dan wanneer deze wel afzonderlijk per pagina zijn opgenomen. De ontbrekende verhaallijn past wel goed bij deze leeftijd omdat ze hier nog geen oog voor hebben. Omdat er meerdere illustraties per pagina zijn opgenomen is dit boek dus ook nog geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar omdat zij zich al beter op afzonderlijke plaatjes kunnen focussen.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 1-3 JR

Op weg

Op weg

Op weg

Meer weten...

Boek 1+ JR

Iedereen gaapt

Iedereen gaapt

Iedereen gaapt

Meer weten...

TV & Film alle

Free Birds

Free Birds

Free Birds

Meer weten...