Productie-detail

Angry Birds Activity Boek

Angry Birds Activity Boek

Boek VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
20 waarderingen

Spelen, puzzelen en kleuren met de Angry Birds

Van Holkema&Warendorf. Vakantieboek. 978900031640. 24. 2012.

Beschrijving inhoud

In het Angry Birds Activity Boek kun je op 24 pagina’s aan de slag met allerlei opdrachten. Bij de opdrachten staan de verschillende figuren van de Angry Birds afgebeeld. Er zijn teken -, puzzel -, zoek – en kleuropdrachten. Heb je zin in nog meer tekenen en kleuren? Dan kun je aan de gang met het Angry Birds Grote Blauwe (of Grote Rode) Doodle Boek. In deze boeken kun je tekeningen verder zelf afmaken en inkleuren.  

Leeftijdsadvies

Kinderen vanaf vijf jaar kunnen met een aantal opdrachten uit dit boek uit te voeten. Zij beginnen zich te interesseren voor letters en cijfers en beginnende schrijfoefeningen. Ook hoeven boeken vanaf deze leeftijd niet meer direct aan te sluiten op de eigen belevingswereld en kunnen vijfjarigen de verschillende woorden waarmee de opdrachten worden uitgelegd grotendeels volgen. Wel zullen vijfjarigen nog de ondersteuning van een volwassene nodig hebben bij het werken in dit boek. Bijvoorbeeld bij het voorlezen van de opdrachten of bij de cijferpuzzels die verder gaan dan het cijfer 10.

Voor zes- en zevenjarigen ligt dit anders. Zij kunnen de opdrachten steeds meer zelfstandig uitvoeren en zullen zich aangetrokken voelen tot de bekende (fantasie)figuurtjes. Ook vermaken zij zich met de puzzels waarin een code of reeks gevolgd moet worden.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 5+ JR

Ik kan... fietsen!

Ik kan... fietsen!

Ik kan... fietsen!

Meer weten...

Game 5+ JR

Pipapret zoeken

Pipapret zoeken

Pipapret zoeken

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Jacob Dubbel

Jacob Dubbel

Jacob Dubbel

Meer weten...