Aan of uit?


Hoe helpen apps, chats en digitale tools ons in het leven? Wanneer is het een verrijking? En wanneer zit technologie ons juist in de weg? Het is een blijvende zoektocht naar balans in deze wereld vol media. Voor iedereen: jong én oud. 


Week van de Mediawijsheid 
Tijdens de Week van de Mediawijsheid staat de vraag centraal: wanneer kies jij om aan of uit te staan? Wij kunnen de keuze niet voor je maken, maar ons doel is wel om jou (als ouder of professional in de kinderopvang, onderwijs of de bibliotheek) te helpen. Ook na de week van de Mediawijsheid... ;-)

Dat doen we onder andere door je te informeren over verschillende soorten media en door je te inspireren die media met elkaar te combineren. Ons motto is immers dat we kinderen de ruimte moeten bieden om te lezen, kijken, luisteren, spelen en doen. Met en zonder scherm. Online en offline. Binnen en buiten.  

Terug naar het thema van de Week van de Mediawijsheid: aan of uit... wat is daarover te lezen, kijken, luisteren, spelen en doen? We hebben een paar mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Meld je nog snel aan voor de nieuwsbrief om de tips te ontvangen!

Team Mediasmarties
november 2019