Productie-detail

Wonder Witches

Wonder Witches

App VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Een goede heks wil een lange reis maken op haar bezemsteel. Help haar zo ver mogelijk te komen.

Apple App Store
Gratis. Johann Digital Works. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

Wonder Witches gaat over een goede heks die zo lang mogelijk wilt vliegen op haar bezemsteel. Ze verzamelt tijdens deze reis magische drankjes. De goede heks moet verschillende obstakels ontwijken, dit kan verschillen tussen vliegende dieren (eenden en vleermuizen) of muurtjes die in beeld verschijnen. Je mag deze obstakels niet aanraken want anders is het spelletje voorbij. Ook mag de goede heks niet te hoog of te laag vliegen, ze mag niet de onderkant of bovenkant van het scherm raken ander is het spel ook afgelopen.

Het doel van het spel is om zo ver mogelijk te vliegen, maar het is ook belangrijk om de magische drankjes te pakken. Wanneer de goede heks drie magische drankjes pakt kan ze deze gebruiken om de gevaarlijke obstakels uit de weg te toveren. De heks kun je besturen door met je vinger de rechterkant van het scherm aan te raken. De heks vliegt omhoog wanneer je het scherm aanraakt. Als je het scherm weer loslaat zal ze dalen. De magische drankjes kun je gebruiken door de linkerkant van het scherm aan te raken.

De reis die je maakt met de goede heks wordt omgezet in punten, deze punten worden links bovenin het scherm aangegeven. Er is maar één level in dit spel, maar met de afstand die je aflegt kunnen nieuwe bezems worden vrijgespeeld.

Leeftijdsadvies

Wonder Witches kan gespeeld worden door kinderen vanaf 5 jaar. Ze zijn vanaf deze leeftijd bereidt om gemakkelijke spelletjes als deze te spelen. In dit spel moeten kinderen op het scherm drukken om de heks te laten vliegen waardoor ze hun motorische motoriek zullen verbeteren. Ze moeten wel letten op verschillende onderdelen (vliegen en verzamelen drankjes). Ook zijn ze vanaf deze leeftijd in staat om games te spelen die langer duren.

Bijzonderheden

Er zijn inapp-aankopen mogelijk door o.a. extra magische drankjes te kopen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

Oscar's Oasis

Oscar's Oasis

Oscar's Oasis

Meer weten...

Website 5+ JR

Playmobil

Playmobil

Playmobil

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter

 De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter

De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren