Productie-detail

Wombi?s Plaatjes Boek van Dieren

Wombi?s Plaatjes Boek van Dieren

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 waarderingen

Leer op een speelse wijze dieren te herkennen door middel van beeld, het geluid dat het dier maakt en in gesproken en geschreven tekst.

Apple App Store
?2,99. Ja. Wombi. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

Wombi's Plaatjes Boek van Dieren is een app waarin je op een speelse wijze 31 verschillende dieren leert kennen aan de hand van beeld, geluid en tekst. Wanneer je op een dier klikt maakt het dier het specifieke geluid dat bij hem hoort en een stem vertelt hoe het dier heet. Onderaan in beeld verschijnt de geschreven naam van het dier. Door de verschillende, kleurrijke omgevingen waarin de dieren zich bevinden leer je waar de dieren thuis horen. Dit kan in het bos zijn, op de boerderij, de savanne of in de jungle. Het spel is te spelen in tien verschillende talen. Zo kunnen de dierennamen ook gemakkelijk in een andere taal aangeleerd worden.

De app is eenvoudig te besturen. Door met je vinger een dier aan te klikken, zal het bijhorende geluid en en de bijhorende naam van het dier vertoond worden. De plaatjes zijn groot genoeg waardoor een fijne motoriek niet vereist is. De game is niet moeilijk te spelen. Er wordt om één actie per keer gevraagd. Het spel toont kinderen de verscheidenheid van de geluiden die dieren maken. Wanneer kinderen al kunnen lezen, kan men leren hoe je de naam van het dier schrijft. Een stem vertelt je hoe het dier heet.

Leeftijdsadvies

Deze App kan al door kinderen vanaf 1 a 2 jaar gespeeld worden omdat je door op de verschillende dierenplaatjes te klikken, verschillende geluiden hoort. Het is niet per se nodig om te kunnen lezen. Het spel is al interessant wanneer een kind verschillende plaatjes en geluiden kan herkennen. Op den duur zullen kinderen de verschillende geluiden bij het juiste dier kunnen plaatsen en wanneer het kind wat ouder is en kan lezen, dan leert het kind de naam van het dier te spellen.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 2+ JR

bijt-ie in je bil - De 25 meest gezongen crècheliedjes

bijt-ie in je bil - De 25 meest gezongen crècheliedjes

bijt-ie in je bil - De 25 meest gezongen crècheliedjes

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

Jokie

Jokie

Boek 2+ JR

nijntje tekent speelgoed

nijntje tekent speelgoed

nijntje tekent speelgoed

Meer weten...