Productie-detail

Woezel & Pip - In de Tovertuin

Woezel & Pip - In de Tovertuin

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Speel spelletjes met Woezel en Pip en hun vriendjes in de Tovertuin.

Apple App Store en Google Play (Android)
€ 3,49. Dromenjager BV. iPhone, iPad, iPod touch, Android.

Kenmerken

  • iPhone, iPad, iPod touch, Android
  • Slepen en tikken
  • Denkspel, puzzel, vaardigheidsspellen
  • Inzicht, punten verzamelen, behendigheid, creativiteit

Beschrijving inhoud

Met de app 'Woezel & Pip – In de Tovertuin' kun je in de Tovertuin verschillende spelletjes spelen met Woezel, Pip en hun vriendjes Tante Perenboom, Buurtpoes, De Wijze Varen en de Mol.

In de Tovertuin kunnen vijf verschillende spelletjes gespeeld worden: Help Molletje, Help! (help Mol met het vinden van de weg naar de uitgang), Peertjes Vangen (peren opvangen die uit de boom vallen), De Tovertuin Race (zoveel mogelijk botten verzamelen en ondertussen hindernissen uit de weg gaan), Verstoppertje (objecten vinden die De Wijze Varen tekent) en Spiegeltje Aan De Muur (een foto van jezelf maken en bewerken). Bij het laatste spel kan de optie tot het maken van een foto worden uitgeschakeld door de app de toegang tot de camera te weigeren. Ieder spel (op de fotobewerker na) heeft drie levels. Omdat van ieder level meerdere varianten beschikbaar zijn kan ieder level op meerdere manieren en veelvuldig gespeeld worden door kinderen van verschillende leeftijden.

Leeftijdsadvies

'Woezel & Pip – In de Tovertuin' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Zij hebben de vaardigheden om de app te bedienen en zullen Woezel, Pip, hun vriendjes en de Tovertuin herkennen. Omdat via de app verschillende vaardigheden worden getraind en van ieder spel meerdere levels beschikbaar zijn, kan deze ook gebruikt worden door kinderen van 4, 5 en 6 jaar. 

Mening recensent

Al jaren heb ik een zwak voor Woezel en Pip. Ik vond het dan ook erg leuk om een app met deze schattige hondjes te recenseren. Leuk aan de app is de bekende, vertrouwde omgeving van de Tovertuin. Alle bekende elementen uit de serie en de boeken komen terug. Omdat de levels in de spelletjes op meerdere manieren gespeeld kunnen worden raak je niet snel uitgekeken op de app. Een must have voor alle Woezel en Pip fans!

 


ShelleyDeze recensie is geschreven door Shelley van Dijk. Shelley is werkzaam als online marketeer, maar haar passie voor jeugdmedia is ontstaan tijdens haar studies. Ze schrijft het liefst over (jeugd)literatuur. Daarnaast blogt ze over films, series en televisieprogramma's. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Jullie mening

Ook leuk

Game 3+ JR

Mijn Naam is Haas - Kliederklonten

Mijn Naam is Haas - Kliederklonten

Mijn Naam is Haas - Kliederklonten

Meer weten...

Boek 3+ JR

Vrolijk

Vrolijk

Vrolijk

Meer weten...

Website 3+ JR

Bibaboerderij

Bibaboerderij

Bibaboerderij

Meer weten...