Productie-detail

Woeste Grijze Muis

Woeste Grijze Muis

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
67 waarderingen

Apple App Store en Apple App Store
Kosten: ?0,79 voor iPhone, ?2,39 voor iPad. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

“Woeste Grijze Muis” is een interactief voorleesboekje. Op elke bladzijde kan je op de muis of andere elementen klikken en dan hoor je een geluid en zie je de muis bewegen. Een stem leest het boek voor, maar deze optie kun je ook uitzetten. Het verhaal is als volgt: de lieve kleine grijze muis wil graag een woeste muis zijn. Hij zorgt ervoor dat hij er woest uitziet door zijn haar door elkaar te doen en gaat trainen om sterk te worden. Hij wil zo woest zijn als een leeuw en zo snel als een adelaar. Hij klimt in een boom en zit daar woest te brullen. De eerste die voorbijkomen zijn de vrienden van de kleine grijze muis: Isa en Kai. Zij schrikken zich een hoedje en verstoppen zich achter een boom. Daarna springt de muis op iedereen die voorbij komt lopen. Maar na een tijdje komt er niemand meer en vindt de muis er niks meer aan om woest te zijn. Gelukkig willen zijn vriendjes weer met hem spelen en wordt hij weer de lieve kleine grijze muis.

Behalve het voorleesverhaal zijn er ook extra’s: twee spellen (memory en een spel waarbij je dezelfde plaatjes moet aanklikken) en twee kleurplaten die je in de app kan inkleuren en opslaan in je foto’s.

Leeftijdsadvies

De app is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Zij kunnen omgaan met knoppen met geluid, vinden het leuk om voorgelezen te worden. Ze spelen zelf graag ‘doen alsof’, net zoals de muis die doet alsof hij woest en wild is.

Jullie mening

Ook leuk

App 2+ JR

Bop Collects Clouds

Bop Collects Clouds

Bop Collects Clouds

Meer weten...

App 2+ JR

Prentenboek Pansjo - Buik

Prentenboek Pansjo - Buik

Prentenboek Pansjo - Buik

Meer weten...

TV & Film alle

Free Birds

Free Birds

Free Birds

Meer weten...