Productie-detail

WK Voetbal Brazilië kampioen

WK Voetbal Brazilië kampioen

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Word wereldkampioen in het WK Voetbal Brazilië spel! Versla je tegenstanders, kijk uit voor de scheidsrechter en verover de wereldbeker.

Apple App Store en Google Play (Android)
Gratis . iPhone, iPad, Android.

Kenmerken 

  • Iphone, Ipad, Android
  • Vegen met vinger
  • WK Voetbal 
  • Versla de tegenstander en win de beker
  • Behendigheid 

Recensie

In aanloop naar het WK 2014 in Brazilië kun je met deze app 'WK Voetbal Brazilië kampioen' alvast de wereldbeker in de wacht slepen. Pak zo snel mogelijk de voetballen op het veld, versla de tegenstanders, maar pas op voor de scheidsrechter. Ben jij als eerste bij de beker? Dan word je wereldkampioen!

De app is gemakkelijk te besturen. Door een vegende beweging te maken sleept de speler het speelpoppetje over het scherm. De moeilijkheid van de doolhoven wordt steeds wat hoger. Zo zijn er per level meer ballen die de speler moet verzamelen. Ook de route naar de beker wordt lastiger. Het spel bevat drie varianten, die gelijk bij het openen van de app te zien zijn. Bij de eerste optie moet de speler ballen verzamelen en daarna de wereldbeker bereiken. Bij de tweede speloptie moet de speler de beker bereiken, voordat de scheidsrechter dit doet. In de derde variant neemt de speler het op tegen verschillende tegenstanders en de scheidsrechter. De wegen van de speler en tegenstander(s) mogen elkaar niet kruisen. Gebeurt dit wel, dan moet de speler het level opnieuw beginnen. Er is geen geluid te horen in de app. Onderin het scherm is reclame aanwezig.

Leeftijdsadvies

Deze app is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Zij zijn behendig genoeg om de doolhoven op te lossen en het spel te besturen. Het spel wordt niet uitgelegd, waardoor er in het begin uitleg van een ouder nodig kan zijn. Doordat de levels steeds moeilijker worden, worden kinderen uitgedaagd. De spelvariant waarin de speler het opneemt tegen de scheidsrechter en verschillende tegenstanders kan wat verwarrend zijn. Kinderen moeten daarom goed onthouden hoe het poppetje waarmee zij spelen eruit ziet.  

Jullie mening

Ook leuk

Boek 6+ JR

Disney Prinses Vakantieboek

Disney Prinses Vakantieboek

Disney Prinses Vakantieboek

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

De Pinguïns van Madagascar

De Pinguïns van Madagascar

De Pinguïns van Madagascar

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Pinocchio (Pinokkio)

Pinocchio (Pinokkio)

Pinocchio (Pinokkio)

Meer weten...