Productie-detail

Where's My Water

Where's My Water

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
23 waarderingen

De alligators hebben de waterleidingen kapot gemaakt en de watertoevoer gestopt. Help Swampy door het water naar zijn douche te leiden!

Apple App Store en Google Play (Android)
€ 2,29. Ja. Walt Disney. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

Swampy de aligator leeft onder de stad en zou graag liever een mens zijn. Hij is vooral erg gesteld op zijn persoonlijke hygiëne en neemt daarom graag een douche of bad. Dit laatste tot grote ergenis van de andere aligatoren die ervoor hebben gezorgd dat de toevoer van water door de leidingen is gesaboteerd. In deze app "Where's My Water" is het daarom de bedoeling om het water bij Swampy te krijgen. Naast het hoofddoel, het water bij Swampy krijgen, kun je ook badeendjes verzamelen (vullen met water) om hierdoor je score zo hoog mogelijk te krijgen. Hoe sneller je het doet, hoe meer punten je krijgt.

Je krijgt het water bij Swampy door de juiste weg van het water uit te denken. Je moet door de grond graven, schimmels en zuur ontwijken en naarmate je verder komt ook bepaalde schakelaars met het water in en uitschakelen. De puzzels worden dus naarmate het spel vordert steeds moeilijker. Soms is de weg die het water moet afleggen heel lang en dan moet je scrollen binnen het scherm om alles op tijd in goede banen te leiden. Soms is het nodig dat je met twee vingers tegelijk moet werken. Het watermoet via een bepaalde volgorde naar de juiste plek worden gebracht, het is een kwestie van proberen hoe het precies werkt. Bij elke level is er een korte hint hoe je moet spelen "Choose wisely" of "Level it out", uitleg is dus in het Engels.

Leeftijdsadvies

"Where's my Water" is een spel dat aansluit bij kinderen vanaf 7 jaar. Ze zullen de regels in het spel begrijpen en met hun motoriek goed in staat zijn op het juiste moment door de modder te vegen. Verder bevat het spel veel levels en heb je strategisch inzicht nodig om het spel te kunnen spelen. De begin levels zijn erg simpel en geschikt voor deze leeftijd. Naarmate het spel vordert worden de oplossingen complex, oudere kinderen en volwassenen vinden hier hun uitdaging.

Trailer (Engels, Android)

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Amazing Spiez

Amazing Spiez

Amazing Spiez

Meer weten...

App 7+ JR

Flappy Bird

Flappy Bird

Flappy Bird

Meer weten...

App 7+ JR

Minion Rush

Minion Rush

Minion Rush

Meer weten...