Productie-detail

Where's Mommy

Where's Mommy

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
99 waarderingen

Apple App Store en Google Play (Android)
Gratis. Ja. Pitashi. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

De app “Where’s Mommy” is een zoek en vind spel die je kunt aanpassen met eigen foto’s en opnames. Dit betekent dat je met een stem de opdrachten kunt bepalen in het spel. Een kind hoort de stem en moet dan op het juiste plaatje tikken. Dit kunnen allerlei foto’s zijn, van objecten, tot dieren of familieleden, je mag het zelf bepalen. Wanneer je alles goed hebt, dan klinkt er applaus. Wanneer je niet opdracht niet direct begrijpt, wordt deze automatisch herhaald.

De opnames moet je zelf inspreken, dit kunnen verschillende zijn, zoals bijvoorbeeld: “Waar is de hond”, “Zoek de hond” of moeilijker opgaven zoals “Waar is de rode bal”. Je kunt ook geluiden opnemen, bijvoorbeeld hondengeblaf of lachen van een mens. Je moet tenminste 12 opnames hebben, heb je er meer, dan worden deze willekeurig gekozen, elk spel is dus anders. Je kunt het spel zo moeilijk maken als je wilt. Er bestaat de mogelijkheid om via Facebook foto's toe te voegen aan de app. Omdat het een gratis app is, bevat het reclame.

Leeftijdsadvies

Kinderen zijn vanaf jongs af aan bezig met het leren van woorden. De game is daarom ook geschikt vanaf de allerjongsten, mits ze de telefoon/tablet kunnen vasthouden. Het stimuleert de taalontwikkeling en maakt het extra leuk omdat je als vader, moeder, oma, opa etcetera zelf de stemmen kunt opnemen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 2+ JR

Het Molletje

Het Molletje

Het Molletje

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

Tigga & Togga

Tigga & Togga

Tigga & Togga

Meer weten...

App 2+ JR

Bop Underwater

Bop Underwater

Bop Underwater

Meer weten...