Productie-detail

Week Planner for Kids

Week Planner for Kids

App VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
23 waarderingen

Met de Week Planner for Kids app kun je op een kleurrijke manier je week plannen.

Apple App Store
€1,59. Novitura. iPad.

Beschrijving inhoud

Week Planner for Kids is een kleurrijke weekplanner. Kinderen kunnen samen met hun ouders de week plannen. De app geeft iedere keer één week aan. Voor ieder kind kan een eigen week aangemaakt worden. Alle dagen van de week zijn met verschillende kleuren afgebeeld. Wanneer je op de dagen van de week klikt wordt de dag uitgesproken. Plannen gaat met verschillende iconen. Zo heb je een icoon voor school, voor het eten, voetballen, et cetera. Alle iconen hebben een eigen geluid als je er op klikt. Je kan ook een eigen icoon maken door een activiteit te tekenen, een foto toe te voegen of een tekst te schrijven. Verder kan je per dag met de weericonen aangeven wat voor weer het die dag is. Als laatste is er een beloningssysteem. Is een activiteit bijvoorbeeld goed uitgevoerd dan geef je een beloning.

De iconen van verschillende activiteiten kunnen met een vinger de agenda in worden gesleept. Ook de weersomstandigheden kunnen bovenaan door middel van slepen worden ingevoegd. Een foto kan worden ingevoegd door de filmrol op de iPad.

Leeftijdsadvies

De Week Planner for Kids is het meest geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De Week Planner kan ingevuld worden samen met de ouder. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen figuren die ze zien goed benoemen. Kinderen kunnen de iconen in de planner begrijpen. Op deze leeftijd vragen kinderen veel en is structuur belangrijk, ook omdat ze naar school gaan en hiermee wordt gewerkt. Ze hebben meer besef van tijd en dagen van de week. Wanneer gaan we naar opa en oma? Is het al bijna weekend? Op al deze vragen geeft de Week Planner op een kleurrijke manier antwoord

Jullie mening

Ook leuk

Website 4+ JR

Poisson Rouge

Poisson Rouge

Poisson Rouge

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Doornroosje

Doornroosje

Doornroosje

Meer weten...

Boek 4+ JR

De laars van Reus

De laars van Reus

De laars van Reus

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren