Productie-detail

Waterslide Extreme

Waterslide Extreme

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 waarderingen

Glijd in dit racespel met grote snelheid van enorme waterglijbanen die je door verschillende stadsomgevingen voeren.

Apple App Store
Gratis. Dare. iPhone, iPod & iPad.
: Geen reclame.

Beschrijving inhoud

Kies in "Waterslide Extreme" een mannelijk of vrouwelijk personage en glijdt naar beneden in het perspectief van de 1e of de 3e persoon, net wat jij leuk vindt. In deze app die is verdeeld over negen werelden, verzamel je zo veel mogelijk punten en probeer je de snelste tijd te behalen door zo snel mogelijk door de bochten en loopings te glijden. Verzamel ook bonuspunten maar pas onderweg op voor krabben en plastic eenden want als je deze raakt, wordt je tijdelijk in je snelheid verminderd. En probeer niet uit de bochten te vliegen want dan val je en verlies je een leven.

Waterslide Extreme is eenvoudig te besturen door de iPhone, iPod touch of iPad met beide handen vast te houden en deze te bewegen in de richting waar jij naar toe wil glijden. Je kan ook het scherm aanraken om de richting te bepalen en door op de rode pijltjes op het scherm te drukken, kun je jezelf afremmen wanneer dit nodig is. Een fijne motoriek is voor het spelen van deze app niet nodig. Er is geen auditieve uitleg en er komen geen woorden in beeld die belangrijk zijn om het spel te kunnen spelen. Je hoeft niet meer dan één actie per keer uit te voeren. Tijdens het spel word je begeleid door muziek en wanneer je valt, geeft je personage een gil.

Leeftijdsadvies

Voor "Waterslide Extreme" is het niet nodig om meer dan één actie per keer uit te voeren. De besturing is gemakkelijk en je hoeft niet te kunnen lezen. Regels zijn niet belangrijk en één spelletje is in een paar minuten uit te spelen. Vanwege het actie-element in het spel past het meer bij kinderen vanaf 5 a 6 jaar.

Bijzonderheden

De App 'Waterslide Extreme' is te spelen op iPhone, iPad en iPod en is gratis te downloaden. Deze App bevat geen reclame en is ontwikkeld door Dare Digital Ltd.

Jullie mening

Ook leuk

App 6+ JR

ONL: Pelle Flitst

ONL: Pelle Flitst

ONL: Pelle Flitst

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

T.U.F.F. Puppy

T.U.F.F. Puppy

T.U.F.F. Puppy

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Lady en de Vagebond

Lady en de Vagebond

Lady en de Vagebond

Meer weten...