Productie-detail

Vossenstreken

Vossenstreken

App VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Wandelen saai? Niet met de app Vossenstreken! Laat je leiden door buitenbaas Robin!

Gratis. iPhone, Android.

Omschrijving

Buitenbaas Robin neemt je met de app Vossenstreken mee de Brabantse natuur in. Ga samen op pad en krijg onderweg opdrachten waarmee je badges kunt verdienen. Kies één van de diverse Vossenstrekenroutes en maak vervolgens een keuze uit thema’s als Bosbewoners, Klauteren en Klimmen, Kriebelende Kruipers en meer. 

De app is continu in ontwikkeling. Check de website voor meer informatie en nieuwe routes. 

Oordeel

Vossenstreken is een ideale app voor een dagje weg met kinderen. De routes zijn niet te lang en de opdrachten zijn een leuke aanvulling. De routes zijn geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Let op: niet alle wandelroutes zijn makkelijk begaanbaar voor kinderwagens vanwege modder en kuilen in de weg, maar de routes bij Kasteel Heeswijk, Fort van Duffel en Landgoed Roosendael zijn prima te doen met een kinderwagen of buggy. Ook handig om te weten: als je in de instellingen van je telefoon de locatiebepaling aanzet, zul je jezelf als twee wandelende poppetjes op de kaart zien.  

Goed om te weten: Vossenstreken is een samenwerkingsverband van drie organisaties: Brabants Landschap (NL), Kempens Landschap (B) en Natuurmuseum Brabant en wordt financieel ondersteund door verschillende partijen. Hierdoor is de app gratis én bevat de app geen in-app aankopen of reclames. 

Leeftijdsadvies

De wandelapp is bedoeld voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5-8 JR

De Grote Boze Vos

De Grote Boze Vos

De Grote Boze Vos

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Flits & het Magische Huis

Flits & het Magische Huis

Flits & het Magische Huis

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

De Smurfen

De Smurfen

De Smurfen

Meer weten...