Productie-detail

Up With a Fish!

Up With a Fish!

App VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Help de kat uit de lucht komende voorwerpen in zijn hoed en vissenkom op te vangen.

Apple App Store
?0,79. Ja. Oceanhouse Media. App voor iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

Help in "Up with a Fish" de kat om uit de lucht komende voorwerpen op te vangen. De kat draagt een hoge hoed met hierop een vissenkom met een vis er in. Door voorwerpen die naar beneden komen gevallen – zoals een hark, paraplu of vlieger – op te vangen, maak je de toren op zijn hoed alsmaar hoger. Bij het opvangen van een lege vissenkom zal de toren verdwijnen en worden de reeds opgevangen spullen in punten uitgekeerd. De aapjes die zo nu en dan naar beneden gevallen, dienen niet opgevangen te worden aangezien de toren dan zal vallen en er geen punten vrij zullen komen. Wanneer je drie lege vissenkommen mist, is het spel afgelopen. Het gaat er in dit spel om, om de hoogste score te behalen.

In de app wordt tekstueel uitgelegd hoe je het spel dient te bedienen. Door de drager van het spel naar links of rechts te bewegen kan je de kat helpen om voorwerpen op te vangen. Dit is de enige actie die bij dit spel uitgevoerd dient te worden, wat het spel eenvoudig maakt om te spelen. Er is wel enige precisie vereist om de voorwerpen op te kunnen vangen. In deze app is er geen sprake van auditieve uitleg.

Leeftijdsadvies

'Up with a Fish' is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud. De te spelen spelletjes zijn van korte duur en er wordt maar om één actie per keer gevraagd. Het is niet nodig om te kunnen lezen. Kinderen vanaf deze leeftijd zullen goed in staat zijn de smartphone of tablet vast te houden en zich goed op de taak kunnen concentreren.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

Bernard Sport - Aerobics en andere avonturen

Bernard Sport - Aerobics en andere avonturen

Bernard Sport - Aerobics en andere avonturen

Meer weten...

App 5+ JR

Tiny Wings

Tiny Wings

Tiny Wings

Meer weten...

App 5+ JR

Lola's Alfabet Trein

Lola's Alfabet Trein

Lola's Alfabet Trein

Meer weten...