Productie-detail

Turbo Grannies

Turbo Grannies

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Race met Granny op de scootmobiel door verschillende levels, maar pas op dat je niet valt!

Apple App Store en Google Play (Android)
Gratis voor iPhone, iPod en iPad. Android €0,90. Ja. Imperial Game Studio AB. Android, iPhone, iPod & iPad.
: Voor Android is er ook een gratis versie.

Beschrijving inhoud

Turbo Grannies is een spel met 5 verschillende plekken waar je kan racen: Mountains, Suburbia, Florida, Desert en Las Vegas. Met Turbo Granny race je in een scootmobiel off road door de verschillende plekken. Tijdens de rit is moet je een aantal lastige sprongen nemen. Zorg dat oma na een sprong weer recht neer komt en niks breekt.

Je kan het spel rustig spelen door met oma te racen zonder tijdsdruk of kies voor de time trial. Bij de time trial gaat het om de snelst mogelijke tijd. Alle verschillende plekken bevatten ieder 7 afzonderlijke levels aangegeven via een plattegrond. De levels worden steeds moeilijker naarmate je verder komt in het spel. Als je valt met oma dan begin je weer aan het begin van het spel. Behalve als je voorbij een zogenaamde Checkpoint bent. Als je dan valt met oma keer je terug naar de Checkpoint. Zie je behaalde score via de app, maar je kunt deze ook delen met vrienden door in te loggen bij de Game Center.

Voor deze game moet je de tablet of iPhone vasthouden in beide handen. Door met je linkerduim te drukken op het scherm remt oma af. Met je rechterduim zorg je ervoor dat oma harder gaat. Door de tablet of iPhone zelf te bewegen hou je oma tijdens de sprongen recht. Hierdoor komt oma zonder breuken weer op de grond.

Leeftijdsadvies

Turbo Grannies is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Bij de game moet je veel handelingen verrichten en goed opletten op het parcours. Ook wordt de game steeds moeilijker per level. Kinderen vanaf deze leeftijd kunnen hiermee omgaan. Vanaf deze leeftijd begrijpen kinderen ook de korte schriftelijke instructies die in de game voorkomen.

Bijzonderheden

  • Naast de Game Center kan je je ook aanmelden bij HeyZap. In HeyZap kan je spelletjes delen en je kan vrienden vinden.
  • Op de beginpagina van de game is ook een kopje met more games. Hier worden verschillende gratis games getoond die je vervolgens in de app store kan downloaden.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Wie o Wie Zingt Do-Re-Mi?

Wie o Wie Zingt Do-Re-Mi?

Wie o Wie Zingt Do-Re-Mi?

Meer weten...

Game 7+ JR

Dierenmummies raden

Dierenmummies raden

Dierenmummies raden

Meer weten...

Boek 7+ JR

Kijk- en ontdek Atlas

Kijk- en ontdek Atlas

Kijk- en ontdek Atlas

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren