Productie-detail

Trash Chaos

Trash Chaos

App VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Een educatieve game waarin kinderen worden aangespoord om hun vuil weg te gooien en te scheiden.

Apple App Store
Gratis. Ja. Yogome. iPhone, iPod en iPad.

Beschrijving inhoud

Help in Trash Chaos de Yogome politiepatrouille bij het verzamelen en scheiden van afval en bevrijdt de wereld van de gemene koningin Ignorantia en haar hulpjes. Houdt haar tegen en stop haar leger door je speciale krachten te gebruiken die je verdient door afval te scheiden. Leer na het uitspelen van iedere wereld alles over het scheiden van afval.

In deze app wordt aan het begin van het spel kort verteld wat het doel is van het spel. De voertaal is hierbij Engels. Voor het spelen van het spel is het niet noodzakelijk om deze tekst te begrijpen. Vervolgens wordt schriftelijk kort uitgelegd welke handeling je moet uitvoeren. De bediening van het spel is eenvoudig. Door met je vinger het afval naar één van de twee containers te slepen, verzamel je krachten. Er wordt om één actie per keer gevraagd.

Leeftijdsadvies

Trash Chaos is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Het spel kan samen met een ouder of alleen gespeeld worden. Het doel van het spel is het verzamelen van afval waarbij je alleen maar met je vinger over het scherm dient te schuiven. Er wordt om één actie per keer gevraagd en er is geen tijdslimiet aan het spel verbonden. Een te spelen spelletje duurt maximaal vijf minuten.

Bijzonderheden

  • Het is mogelijk om spelonderdelen te kopen.
  • Trash Chaos bevat geen reclame.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 4+ JR

Raf

Raf

Boek alle

Superjuffie komt in actie!

Superjuffie komt in actie!

Superjuffie komt in actie!

Meer weten...

Boek 4+ JR

Fiete Anders - Op reis met de wind

Fiete Anders - Op reis met de wind

Fiete Anders - Op reis met de wind

Meer weten...