Productie-detail

TJs Puzzle Fun

TJs Puzzle Fun

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
4 waarderingen

Als je alle stukjes op de juiste plaats hebt gesleept, komen puzzels in deze app tot leven en zie je vrolijke apen of pinguïns.

Apple App Store
Gratis. Ja. Umachaka Media. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In "TJs Puzzle Fun" komen puzzels tot leven. Je kunt kiezen tussen een puzzel met aapjes of met pinguïns. Ook heb je de keuze voor gemakkelijk met 6 puzzelstukjes of moeilijk met 12 stukjes. Je kunt ook een variant met 6 stukjes kiezen waarbij de puzzelstukjes nog niet recht staan en je ze dus zelf moet bijdraaien. Tijdens het puzzelen kun je op 'See picture' kiezen om te zien hoe het totaalplaatje eruit moet gaan zien. De app is ondersteund met bijpassende muziekjes en geluidjes laten je horen of je de stukjes goed legt. Als alles op zijn plek ligt, kun je een filmpje met een liedje over apen afspelen waarbij je jungle muziek hoort en de apen van boom naar boom ziet slingeren.

Als je de puzzel van de pinguïn af hebt, kun je het verhaal van de kleine pinguïn afspelen. Ze leeft op de Zuidpool met haar familie en je krijgt te zien hoe ze leert zwemmen. De liedjes en verhalen zijn Engelstalig. Als je naast apen en pinguïns ook andere dierenpuzzels wil doen, is er een verkrijgbaar van een giraffe of eekhoorn voor 0,79 cent. In deze app kunnen kinderen de puzzel oneindigkeer opnieuw leggen, waarna ze iedere keer het aantrekkelijke filmpje of het verhaaltje te zien krijgen. De besturing is simpel: je sleept de puzzelstukjes naar de goede plek met je vingers. De stukjes blijven liggen als ze op de goede plek zijn. Iets extra's in deze app is een Engelstalig filmpje van TJ en zijn maatjes waarin ze zingen en zichzelf voorstellen. Ook is er de '1, 2, 3 song' over getallen van 1 tot en met 10. 

Leeftijdsadvies

Dit simpele puzzelspel kan al (eventueel samen met ouder/verzorger) gespeeld worden vanaf 2 jaar. Het apenfilmpje en het pinguïnverhaal is aantrekkelijk om als beloning te zien na het puzzelen. Dit spreekt de jonge gebruiker aan. Ook is er veel herhaling omdat je telkens dezelfde puzzel gaat maken. Hierbij herkent de gebruiker het totaalplaatje en wordt het gemakkelijker. De extra filmpjes over TJ's vrienden en de getallen zijn ook aantrekkelijk voor de jonge gebruiker. Voor oudere kinderen is deze app zeker ook geschikt. Zij kunnen hun uitdaging vinden door een niveau hoger te spelen en bijvoorbeeld 12 stukjes te proberen. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 2+ JR

Pingu

Pingu

TV & Film 2+ JR

Popiz

Popiz

App 2+ JR

Build it up

Build it up

Build it up

Meer weten...