Productie-detail

Titatoys Speeltuin

Titatoys Speeltuin

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Maak muziek met de speeltoestellen en leer woorden met de leuke karakters van Titatoys Speeltuin.

?1,79 . Sanoma Digital Netherlands B.V. . iPad.

Beschrijving inhoud

Peuters en kleuters leren met de leerzame en vrolijke app 'Titaytoys Speeltuin' spelenderwijs veel nieuwe woorden en geluiden. Dit doen zij samen met zes karakters: De vrienden Dino, Peer, Muis, Hond, Prinses en Robot. Kinderen kunnen samen met hen in de speeltuin spelen. Klik een favoriete 'vriend' aan en leer samen nieuwe woordjes. De woorden worden hardop uitgesproken, die kinderen kunnen napraten. Daarbij kunnen kinderen samen met de vrienden muziek maken. Zo staan in de speeltuin verschillende speeltoestellen. Elk maakt een eigen geluid. Door op de speeltoestellen te klikken, kunnen kinderen hun eigen muziek componeren.

De app is gemakkelijk te bedienen. Kinderen hoeven enkel op hun favoriete vriend of speeltoestel te klikken om ermee te spelen. Er is geen fijne motoriek nodig om deze acties uit te voeren. Als je de app opent, kom je direct in de speeltuin. Daar kun je een van de karakters naar een speeltoestel slepen, die vervolgens muziek zal gaan maken. Door op het stralende wolkje te tikken en een karakter te kiezen, kunnen kinderen samen woorden leren. Voor ouders is een apart onderdeel gemaakt waarin bijgehouden wordt welke nieuwe woorden je kind heeft geleerd. In dit onderdeel is ook een uitleg van de app te lezen. 

Leeftijdsadvies

De app 'Titatoys Speeltuin' is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De app is eenvoudig en gemakkelijk te bedienen. Samen met hun ouders leren kinderen nieuwe woorden die goed aansluiten bij hun leeftijd, denk aan 'auto'. Daarbij kunnen kinderen zelf muziek 'componeren', waardoor zij spelenderwijs nieuwe geluiden leren. 

Trefwoorden

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 2+ JR

Peppa Big

Peppa Big

Peppa Big

Meer weten...

App 2-6 JR

Kleine Luchthaven

Kleine Luchthaven

Kleine Luchthaven

Meer weten...

App 2+ JR

RTL Telekids

RTL Telekids

RTL Telekids

Meer weten...