Productie-detail

Tiny Wings

Tiny Wings

App VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
6 waarderingen

Vlieg met de vogel zover mogelijk en haal een zo'n hoog mogelijke score door op het juiste moment vaart te maken.

Apple App Store
€ 2,29. Ja. Andreas Illiger. iPhone & iPad.

Beschrijving inhoud

De game "Tiny Wings" gaat over een vogeltje die altijd al droomt van vliegen. Hij heeft hele kleine vleugels maar gelukkig bestaat de wereld uit genoeg heuvels die hij gebruikt om te springen en vliegen. Ondertussen komt de donkere nacht eraan en moet het vogeltje zo snel mogelijk doorvliegen. Hoe ver kan jij de vogel vliegen voordat de dag voorbij is? Als vogeltje heb je je eigen nest die je beter kan maken door taken te vervullen. Bijvoorbeeld door een bepaald aantal munten pakken of te vliegen naar een volgend eiland.

Door het scherm aan te raken (tappen), vouwen de vleugels van het vogeltje in, waardoor hij zichzelf zwaarder maakt. Dit kan goed worden gebruikt om vaart te maken als je een heuvel afglijdt. Onderweg pak je munten voor punten of voor een 'boost' in snelheid. Als je een perfecte afdaling maakt of de wolken weet aan te raken, krijg je extra punten. Je ziet de vooruitgang van de nacht aan de onderkant van het tabletscherm. Als de dag voorbij is ben je 'game over' en kun je opnieuw spelen.

Leeftijdsadvies

In "Tiny Wings" is de besturing erg simpel. Het vogeltje vliegt al vooruit. Je kunt hem harder laten vliegen door je zwaar te maken door op het juiste moment te tappen als je heuvelafwaarts gaat. Dit is iets wat een speler even door moet hebben of uitgelegd moet krijgen van een ouder/verzorger. Het is voor jongere kinderen al aantrekkelijk om het vliegende vogeltje te zien rondvliegen door het kleurrijke landschap. Deze app is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit racespel met snelle sprongen sluit aan bij hun leeftijd vanwege de simpele besturing en werking van het spel.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

Tom Duimpje & Duimelijntje

Tom Duimpje & Duimelijntje

Tom Duimpje & Duimelijntje

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Streep wil racen

Streep wil racen

Streep wil racen

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Flits & het Magische Huis

Flits & het Magische Huis

Flits & het Magische Huis

Meer weten...