Productie-detail

Temple Run

Temple Run

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
15 waarderingen

Ren voor je leven en spring over obstakels, glijdt onder boomstammen door en verzamel zoveel mogelijk munten voor een hoge score.

Apple App Store
Gratis. Ja. Imangi Studios. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

In "Temple Run" speelt zich een spannend avontuur af: een jongen rent voor zijn leven, achterna gezeten door wilde apen. Het avontuur speelt zich af in een oude tempel. Je rent over de muren van een tempel door een doolhof van paden. Onderweg moet je springen, duiken of naar links of rechts bewegen. De jongen rent automatisch voor de apen uit. Tijdens het rennen kom je obstakels tegen waar je overheen springt of vuren waar je onderdoor schuift.

De besturing van deze app is door middel van swipen en het kantelen van de tablet of smartphone. Om een pad links in te slaan, swipe je net voor de bocht naar links. Dit zijn scherpe, hoekige bochten waar een goede timing nodig is. Onderweg verzamel je punten om 'power ups' te krijgen. Je kunt de rennende jongen besturen door de tablet naar links of rechts te kantelen. Springen doe je door omhoog te swipen, en duiken is het swipen naar beneden. Je moet in dit spel door blijven rennen en alle obstakels veilig voorbij gaan. Doe je dit niet dan hebben de apen je te pakken, ze zitten vlak achter je...

Leeftijdsadvies

Dit snelle renspel "Temple Run" stelt je reflexen behoorlijk op de proef. Terwijl de jongen door rent, kun je verrast worden door een scherpe, hoekige bocht naar rechts of door een dwarsliggende boomstam. Er zijn meerdere elementen belangrijk in dit spel: punten verzamelen, alle obstakels vermijden en het einde halen. Voor de besturing moet je zowel swipen als de smartphone/tablet kantelen, soms snel achter elkaar. Het vereist dus motoriek en een snel reactievermogen om dit spel te spelen, daarom is het geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. 

Bijzonderheden

In het menu 'options' kun je ervoor kiezen om 'tutorial' (handleiding) aan of uit te zetten. Het is handig om dit de eerste keer aan te zetten. De app geeft dan tijdens de run aan hoe je kunt navigeren.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Verknipt

Verknipt

Verknipt

Meer weten...

Boek 7+ JR

De Kon-Tiki's - School in gevaar

De Kon-Tiki's - School in gevaar

De Kon-Tiki's - School in gevaar

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Chi Rho

Chi Rho

Chi Rho

Meer weten...