Productie-detail

Tekenblok

Tekenblok

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
20 waarderingen

Laat je creativiteit op de vrije loop en kleur met krijtjes, potloden, wasco en plak stickers of voeg zelfs eigen foto's toe.

Apple App Store
€ 2,29. Darren Murtha Design. iPad.

Beschrijving inhoud

Met deze creatieve app "Tekenblok" kun je al je creativiteit de vrije loop laten gaan. Er zijn veel mogelijkheden om het witte doek van kleurtjes en plaatjes te voorzien. Je kunt aan de slag met gewoon potlood, stiften, wasco krijtjes, verfkwasten en een penceel om kleuren te mengen en te verzachten. Het werkt gemakkelijk. Met je vinger kun je tekenen op het scherm en je ziet direct een weergave van je creatie. Behalve kleuren en tekenen zijn er meer opties. Je kunt stempelen met sjablonen zoals hartjes en sterretjes. Of je kunt stickers toevoegen van dieren, smilies en vervoersmiddelen. Ook kun je (eigen) foto's invoegen en de achtergrond een kleurtje geven.

De navigatie in deze app is duidelijk weergegeven met symbolen, dus ook geschikt voor kinderen die nog niet kunnen lezen. Onderaan het witte doek is een bakje te zien met daarin al het tekengerei waar je uit kunt kiezen. Met twee pijltjes die ook onderin staan, kun je acties ongedaan maken of weer opnieuw doen. Door op de USB stick te tikken, kun je de tekening printen, e-mailen of doorsturen naar social media. In je tekenblok album 'fini' kun je al je tekeningen bewaren. Via de knop 'meer plezier' kun je ook andere apps van deze maker downloaden.

Leeftijdsadvies

Dit tekenblok is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De bediening en het uitkiezen van het soort tekengerei werkt simpel. Er worden duidelijke symbolen gebruikt. Het beginmenu bevat bijvoorbeeld wel tekst maar en staat ook een symbool bij. Het is vooral een app waarin je creatief kan kladderen en het zo gek kunt maken als je zelf wilt. Er zijn geen regels en er zijn weinig vaardigheden nodig.

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

Noa's sterren

Noa's sterren

Noa's sterren

Meer weten...

Boek 3-6 JR

we hebben er een geitje bij

we hebben er een geitje bij

we hebben er een geitje bij

Meer weten...

Boek 3+ JR

Een ijsbeer in de tropen

Een ijsbeer in de tropen

Een ijsbeer in de tropen

Meer weten...