Productie-detail

Taalklas.nl

Taalklas.nl

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Speel leuke spelletjes en leer allerlei woorden lezen en schrijven!

Gratis. Ipad, Iphone, Android.
.

Beschrijving inhoud:

Op de app Taalklas.nl Plus kun je veel woordenspellen spelen en leer je veel over alledaagse onderwerpen. In totaal zijn er twaalf verschillende thema’s waar je uit kunt kiezen. Door op de afbeelding van een oor te klikken, wordt het woord ook uitgesproken. Na deze introductie kun je uit vijf verschillende spelletjes kiezen, waarin aandacht wordt besteed aan het lezen, schrijven en spreken van de woorden. De app Taalklas.nl Plus sluit bij een oefenprogramma van ETV.nl. Dit oefenprogramma is te vinden op www.oefenen.nl. De app is ook gewoon zelfstandig te gebruiken en is niet per se een aanvulling op het oefenprogramma. 

De app is eenvoudig te besturen. De knoppen zijn groot waardoor een goed ontwikkelde of fijne motoriek niet vereist is. De app is niet auditief ondersteund. Je kunt wel de woorden waarmee je oefent laten voorlezen. Bij elk spel kun je een korte schriftelijke uitleg opvragen door op de i te tikken. De spelletjes zijn echter duidelijk en eenvoudig waardoor het lezen hiervan vaak niet nodig is.  

Leeftijdsadvies

Taalklas.nl Plus is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Op deze leeftijd leren kinderen lezen, waardoor deze app bij kan dragen aan hun ontwikkeling. De besturing is eenvoudig en het is niet nodig om lange instructies te lezen. Hierdoor kunnen kinderen van deze leeftijd zelfstandig met de app aan de slag. Tot slot sluiten de thema’s aan bij de belevingswereld van kinderen van deze leeftijd; de thema’s zijn voor hen herkenbaar. 

Jullie mening

Ook leuk

Website 6+ JR

Webkinz

Webkinz

Webkinz

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Antz

Antz

TV & Film 6+ JR

Tarzan

Tarzan

Tarzan

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren