Productie-detail

Subway Surfers

Subway Surfers

App VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
28 waarderingen

Probeer te ontsnappen aan de dikke spoorwegbewaker en zijn hondje, en verzamel zoveel mogelijk munten en andere dingen.

Google Play (Android) en Apple App Store
Gratis (Let op, wel in-app aankopen!). Ja. Kiloo. iPhone, iPad, iPod touch, Android.

Kenmerken

  • iPad, iPhone, iPod touch, Android
  • Vegen en tikken
  • Munten en andere dingen verzamelen 
  • Highscore 
  • Engelstalig

Beschrijving inhoud

Het met graffiti bekladden van de trein is ten strengste verboden. De spoorwegbewaker en zijn hondje houden dan ook alles nauwlettend in de gaten. Lukt het jou om te ontsnappen zonder dat je wordt opgepakt?

'Subway Surfers' speelt zich af op het spoornetwerk in Las Vegas. Als speler ren je automatisch over het scherm en probeer je onderweg allerlei obstakels te ontwijken. Denk hierbij aan rijdende en stilstaande treinen, wagentjes, borden, struiken en nog veel meer. Onderweg kun je munten verzamelen die je in de shop weer kan ruilen voor speciale items of karakters. De speciale items, zoals onder andere de snelle surfboards, heb je nodig om verder in het spel te komen. Verder is het mogelijk om bepaalde personages te unlocken. Dit door bepaalde dingen te verzamelen. Verder kun je 'Missions' en 'Daily Challenges' vervullen. Deze vind je linksboven in het menu. Door deze te voltooien behaal je een hogere score. Zo moet je bij een missie bijvoorbeeld 200 munten verzamelen, twintig keer springen en twee sneakers pakken. Als je ergens tegenaan loopt ben je af en moet je opnieuw beginnen. De bediening is gemakkelijk. Je hoeft alleen naar links, rechts, boven of onder te vegen en af en toe twee keer te tikken om een surfboard te 'pakken'. Het spel biedt je de mogelijkheid om Facebookvrienden uit te nodigen en daarnaast kun je dingen kopen.

Leeftijdsadvies

De app 'Subway Surfers' is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit omdat het spel en de besturing niet moeilijk zijn. Omdat het karakter automatisch loopt, hoeft er namelijk alleen geveegd of getikt te worden. Een goede timing is belangrijk, zodat je op het juiste moment de obstakels weet te vermijden. Verder is het spel mooi en kleurrijk vormgegeven. Dit zal kinderen aanspreken. De uitleg is in het Engels, maar dit zal ze niet belemmeren tot het spelen van het spel. Er komt soms reclame in beeld.

 

RoyDeze recensie is geschreven door Roy Venderbosch. Roy heeft samen met zijn broer een evenementenbureau opgericht en is werkzaam op een BSO. Hij werkt met kinderen van 4 t/m 12 jaar en gebruikt op de BSO veel mediaproducten die op Mediasmarties staan. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

Milo - De bidsprinkhaan wil niet bidden

Milo - De bidsprinkhaan wil niet bidden

Milo - De bidsprinkhaan wil niet bidden

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Leesdas Lettervos Boekentas

Leesdas Lettervos Boekentas

Leesdas Lettervos Boekentas

Meer weten...

Boek 5-10 JR

Pluk van de Petteflet

Pluk van de Petteflet

Pluk van de Petteflet

Meer weten...