Productie-detail

Ssst! De tijger slaapt

Ssst! De tijger slaapt

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Bekijk in deze app de geanimeerde versie van het prentenboek Ssst! De tijger slaapt en speel de spelletjes!

Apple App Store
€ 2,29. Gottmer Uitgevers Groep B.V..

Beschrijving

De app Ssst! De tijger slaapt is speciaal gemaakt bij het gelijknamige prentenboek dat centraal stond tijdens De Nationale Voorleesdagen van 2018. Net als in het mooi vormgegeven boek ligt tijger te slapen. Op zich niets mis mee, maar hij ligt wel in de weg voor de andere dieren. Hoe komen ze langs de tijger zonder dat hij wakker wordt? De dieren hebben allemaal een idee hoe ze zelf langs de tijger kunnen komen, maar dan moeten de kinderen wel helpen om te zorgen dat de tijger blijft slapen. Zou het de dieren lukken? En waarom willen ze eigenlijk met al die ballonnen langs de tijger? 

Binnen de app kun je de geanimeerde versie van het verhaal bekijken en de dieren helpen langs de tijger te komen. Daarnaast bevat de app een liedje en verschillende spellen.  

Oordeel

Binnen de app kun je de geanimeerde versie van het verhaal bekijken en de dieren helpen langs de tijger te komen. Hierdoor komt het verhaal nog meer tot leven. Ook bevat de app een liedje dat speciaal voor het boek is gemaakt en kun je verschillende eenvoudige spelletjes spelen.

De kracht zit vooral in de combinatie van het prentenboek en de app. Het verhaal zelf biedt voldoende aanknopingspunten om er verschillende spelactiviteiten aan te koppelen. Aan de slag dus: (voor-)lezen, kijken, luisteren, spelen en doen!

Leeftijdsadvies

De app Ssst! De tijger slaapt is net als het prentenboek vooral geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Trefwoorden

Jullie mening

Ook leuk

Boek 3+ JR

Agent en Boef en de tekenstreken

Agent en Boef en de tekenstreken

Agent en Boef en de tekenstreken

Meer weten...

Boek 3+ JR

Fabians feest

Fabians feest

Fabians feest

Meer weten...

Boek 3-6 JR

Alle wielen in de file

Alle wielen in de file

Alle wielen in de file

Meer weten...