Productie-detail

Spongebob Dinner Dash

Spongebob Dinner Dash

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
6 waarderingen

Zorg dat Spongebob zo snel mogelijk alle klanten van de Krokante Krab bedient.

Gratis, hele versie kost ?2,69 . Nickelodeon en Playfirst. iPod, iPad, iPhone en Android.

Beschrijving inhoud:

In dit spel is Spongebob een ober en moet hij zo snel mogelijk alle klanten van het restaurant de Krokante Krab helpen. Een plek geven in het restaurant, de bestelling opnemen, het eten serveren en afrekenen. Haal bonuspunten door op de kleur van de klanten te letten, is deze rood dan geef je hem een rode stoel. Lukt het om alle klanten binnen de tijd te helpen, dan heb je het level gehaald. Elk restaurant heeft 8 levels, haal je ze alle acht, dan mag je door naar het volgende restaurant. 

In de app wordt met tekst uitgelegd hoe je het spel moet bedienen. Maar het spel spreekt zo voor zich, dat deze tekst niet nodig is. Wel moeten alle handelingen vlug achter elkaar gebeuren en daarvoor is precisie vereist. Door met je vinger over het scherm te vegen verplaats je de gasten. Door eenmaal met de vinger op het scherm te tikken kan je Spongebob een opdracht laten uitvoeren, bijvoorbeeld de bestelling opnemen. Door tweemaal te tikken kan in één keer de rekening worden gegeven en afgeruimd worden. Daarnaast moet het overzicht bewaard worden zodat je ervoor kan zorgen dat Spongebob iedereen op tijd helpt. In de app is geen auditieve uitleg. 

Leeftijdsadvies:

Spongebob Dinner Dash is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Motorische precisie is vereist waardoor het voor jongere kinderen nog te moeilijk is om te spelen. De spelletjes zijn van korte duur en er wordt maar om één actie per keer gevraagd. Het is niet nodig om te kunnen lezen. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Kruimeltje

Kruimeltje

Kruimeltje

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

The Garfield Show

The Garfield Show

The Garfield Show

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Turbo

Turbo