Productie-detail

Sonic en SEGA All-stars Racing

Sonic en SEGA All-stars Racing

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
10 waarderingen

Apple App Store
?1,59. Ja. SEGA. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In "Sonic en SEGA All-stars Racing" kun je met karakter Sonic of andere karakters diverse parcours rijden. Na een introductie demo, maak je als eerst een rijbewijs aan met je naam en land van herkomst. Daarna kan je in een testrit kennismaken met de besturing van deze Sonic racing game. Het is handig om deze testrit te maken. Het spel geeft tussen het rijden door aanwijzingen over besturing en mogelijkheden. In dit racespel hoef je zelf geen gas te geven want dat gaat automatisch. Wat je vooral goed moet doen is sturen. Dit doe je door het kantelen van je smartphone of tablet naar links en rechts. Op het raceparcours staan pijlen weergegeven die je de juiste kant opwijzen. Ook zijn er extra tools, zoals de rode knop waarmee je kunt afremmen in scherpe bochten.

Het zal even wennen zijn om de besturing door te hebben, met name omdat de racewagen altijd door blijft rijden. Door de testrit maak je hier kennis mee en kun je aan de slag op andere parcours. Je kunt in je eentje tegen computerspelers maar in de multiplayer modus ook via verbindingen of online tegen vrienden spelen. Je kunt kiezen uit diverse race-karakters en wagens en uiteenlopende parcours. Sommige parcours zijn niet beschikbaar. Tijdens de race kun je vraagtekens pakken, waaruit je bijvoorbeeld raketten krijgt die je kunt afvuren. Ook zijn hier en daar stukken waardoor je versnelt in tempo en je je mede-racers voorbij kunt rijden. Doel van de racen is om als eerste de finish te behalen. In de instellingen zijn diverse opties in te stellen met betrekking tot de gevoeligheid van de besturing, de geluiden en de knoppen voor besturing. 

Leeftijdsadvies

"Sonic en SEGA All-stars Racing" is een actie racespel waarin je door scherpe bochten rijdt en loopingen maakt, om zo snel mogelijk bij de finish te komen. Als je van de baan af rijdt, wordt je er automatisch weer opgezet en kun je verder racen. Het is handig dat er een testrit kan worden gemaakt, voor de kennismaking met de besturing. Dit racespel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar omdat er meerdere elementen belangrijk zijn. Behalve het racen op zich, moet je vraagtekens pakken en die elementen inzetten om te winnen van je mede-racers. Ook met je hier en daar bijremmen om niet uit de bocht te vliegen. Het is een redelijk snel spel omdat er constant gas wordt gegeven voor de racewagen. Voor jongere kinderen is de besturing nog te complex.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

Boek 7+ JR

Het grote paarden doeboek

Het grote paarden doeboek

Het grote paarden doeboek

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Wie o Wie Zingt Do-Re-Mi?

Wie o Wie Zingt Do-Re-Mi?

Wie o Wie Zingt Do-Re-Mi?

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Mijn avonturen door V. Swchwrm

Mijn avonturen door V. Swchwrm

Mijn avonturen door V. Swchwrm

Meer weten...