Productie-detail

Snoticles

Snoticles

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Schiet in 'Snoticles' met vuurballen, bommen en snot om de wereld te redden van Alpha Blots.

Apple App Store
?0,79. Cartoon Network. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

Help de Snoticles hun wereld te verdedigen tegen de losgeslagen Blots. Elk van de vier Snoticles - Zit, Dread, Vonk en Snot -heeft een unieke kracht die je kan helpen de klus te klaren. Zo gooit Zit met bommen en schiet Spark met vuurballen. Je kan de karakters en hun capaciteiten individueel gebruiken maar het is ook mogelijk om hun capaciteiten samen te laten komen. Speel de verschillende levels waar het spel er meer dan honderd van te bieden heeft, en ontdek zo de verscheidene werelden.

In de app wordt van tevoren tekstueel in zes stappen uitgelegd hoe je het spel dient te bedienen. Om een Snoticle te selecteren, dien je met je vinger het icoontje of het karakter zelf aan te klikken en door met je vinger het pijltje te verslepen kan je de kracht en de richting van het schot bepalen. Door met twee vingers over het scherm te slepen, kun je meer van de omgeving zien en bovendien kun je het scherm in- of uitzoomen. Het schieten vereist precisie, het komt er heel nauw op aan welke kant de pijl op wijst en hoe hard er geschoten wordt. Een fijne motoriek is hier dus wel vereist. Gezien schieten maar een beperkt aantal keer mogelijk is, dient er goed over een schot nagedacht te worden, dus strategisch inzicht is nodig. Soms moet je de omgeving gebruiken om alle Blots weg te krijgen. De levels worden moeilijker en vaak krijg je een hint om een level op te lossen (bv. stenen muren kunnen worden vernietigd door de bommen in de rugzak van Dread).

Leeftijdsadvies

'Snoticles' is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud. De te spelen spelletjes zijn van korte duur en er wordt maar om één actie per keer gevraagd. Hte strategische inzicht hebben kinderen vanaf deze leeftijd. Kunnen lezen is niet noodzakelijk maar het is wel handig om het spel snel te kunnen begrijpen door de plaatjes goed te interpreteren. Tijdens het spelen van de app word je gestimuleerd om andere apps via de Appstore te kopen.

Bijzonderheden

  • De app 'Snoticles' is te spelen op iPhone, iPad en iPod en is gratis te downloaden. Extra zakjes geld kunnen voor €0,79 bijgekocht worden.
  • De app bevat geen reclame en is ontwikkeld door Turner Broadcasting System.

Jullie mening

Ook leuk

App 7+ JR

Mega Jump

Mega Jump

Mega Jump

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Madelief - Krassen In Het Tafelblad

Madelief - Krassen In Het Tafelblad

Madelief - Krassen In Het Tafelblad

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

The Powerpuff Girls

The Powerpuff Girls

The Powerpuff Girls

Meer weten...