Productie-detail

Slaap Lekker!

Slaap Lekker!

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Wil jij voor het slapengaan alle dieren van de boerderij lekker naar bed brengen? Dan is de app 'Slaap lekker' echt iets voor jou!

Google Play (Android) en Apple App Store
€ 3,49. Fox and Sheep GmbH. iPad, Android.

Kenmerken

  • iPad, Android
  • Digitaal prentenboek
  • Interactief
  • Slapen, boerderij

Beschrijving inhoud

‘Slaap lekker’ is een app met een slaapverhaaltje voor op de iPad. Het verhaaltje start met het beeld van een boerderij. Alle dieren zijn nog wakker en jij mag alle dieren naar bed brengen. Je begint bij de hond. Als je het lichtknopje uit doet gaat de hond een lekker plekje zoeken en slapen. Alle dieren van de boerderij komen aanbod. Steeds als je een dier naar bed hebt gebracht ga je weer naar het overzicht van de boerderij. Als alle lampjes uit zijn zegt de verteller dat het ook bedtijd is voor jou.

Het verhaal wordt voorgelezen en als je iets moet doen, zoals het aantikken van de lichtknop, licht deze op. Je begint in het hoofdmenu waar je door op ‘start’ te drukken het verhaal kan starten, de taal kan kiezen (13 talen, waaronder Japans en Turks) en andere dieren voor in het verhaal kan kopen. Door op een knop te tikken ga je naar dit onderwerp. Tijdens het verhaal moet je op de lichtknopjes drukken, maar daarnaast kan je ook op de dieren klikken. Zij maken dan een geluid of een beweging.

Leeftijdsadvies

‘Slaap lekker’ is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Zij kunnen luisteren naar het verhaal en kunnen de app (met wat aanwijzingen) bedienen. Het verhaal is niet te lang, waardoor kinderen in staat zijn het aandachtig af te luisteren. Daarbij helpt het dat ze steeds iets moeten doen.

 

MarijnDeze recensie is geschreven door Marijn Hageman. Marijn is leerkracht voor groep 4 en groep 7 van de basisschool. In zijn vakantie leest hij graag en anders kijkt hij een film en speelt hij op apps. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Jullie mening

Ook leuk

App 2+ JR

Leer tellen met dieren

Leer tellen met dieren

Leer tellen met dieren

Meer weten...

App 2+ JR

Match it up 2

Match it up 2

Match it up 2

Meer weten...

TV & Film alle

Free Birds

Free Birds

Free Birds

Meer weten...