Productie-detail

Sketch Nation Studio

Sketch Nation Studio

App VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Maak je eigen spel met de 'Sketch Nation Studio' app. Alles is mogelijk in dit spel waarin je zelf je personage, vijanden en levels maakt.

Gratis. Ja. Engineous Games Inc.. iPhone, iPad.

Beschrijving inhoud

Een eigen spel maken was nog nooit zo makkelijk. In 'Sketch Nation Studio' maakt de speler een eigen personage, achtergrond, vijanden en nog veel meer.

Bij het opstarten van de app is er de keuze om de instructies te volgen of om de app zelf te ontdekken. Door voor de eerste optie te kiezen gaat de speler aan de slag met het maken van zijn eerste eigen spel. Hier moeten het personage, de platvormen en de achtergrond van het spel gemaakt worden. Dit door op de tablet te tekenen, een foto te maken of een foto te importeren. Ook kan er op gewoon papier getekend worden. Hiervan moet dan een foto worden gemaakt, die daarna in het spel geïmporteerd wordt. Naast deze 'makkelijke' variant van het spel, is er ook een uitgebreide versie. Hierin kunnen ook vijanden, rondraaiende platformen en powerups (hiermee krijg je één leven erbij) ontworpen worden. Wanneer het tekenen van het spel klaar is, kan deze gespeeld worden. Ook is er de mogelijkheid het spel te delen. Deze functie mag pas gebruikt worden door kinderen vanaf 13 jaar. De score wordt tijdens het spelen bijgehouden. Op deze manier is het ook mogelijk om de hoogste score te behalen en te verbeteren. De besturing van de app gaat erg gemakkelijk door te tikken of met een vinger te tekenen op het scherm. Leeftijdsadvies

De app is het meest geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor het spelen van de spellen is enige behendigheid nodig. Er zijn daarnaast meerdere elementen waarop gelet moet worden. Vanaf 8 jaar kunnen kinderen hier goed mee omgaan. De app prikkelt de creativiteit en fantasie van kinderen. Elk onderdeel van het spel tekenen ze namelijk zelf. Daarnaast kunnen ze het spel zo uitdagend maken als ze zelf willen. Dit door platvormen te laten draaien, meer vijanden toe te voegen of een bewegende achtergrond te maken. Het spel is Engelstalig, waardoor zeker in het begin hulp van een volwassene nodig is.

Jullie mening

Ook leuk

App 8+ JR

Doodle Jump

Doodle Jump

Doodle Jump

Meer weten...

Game 8+ JR

Minecraft

Minecraft

Minecraft

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

De Sneeuwkoningin

De Sneeuwkoningin

De Sneeuwkoningin

Meer weten...