Productie-detail

Sint

Sint

App VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
35 waarderingen

Apple App Store en Google Play (Android)
?1,59 voor iPhone, iPod, iPad. ?0,79 voor Android. KIDmedia. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

In de app "Sint" moet je met Sinterklaas zoveel mogelijk cadeautjes opvangen binnen een minuut. Door het verzamelen van de 4 chocoladeletters haal je extra punten omdat je aantal cadeaus worden vermenigvuldigd met het aantal letters dat je hebt verzameld. De game bevat 15 levels, de levels worden moeilijker naarmate je verder in het spel komt, de cadeaus en letters gaan steeds sneller vallen. Je moet proberen om de zakken te ontwijken, hierdoor verlies je een leven, raak je ze drie keer, dan moet je level opnieuw spelen.

Je kunt Sinterklaas van links naar rechts bewegen door je smartphone of tablet in de hand te nemen en het scherm naar links of rechts te laten hellen. Hierdoor schuift Sinterklaas door het scherm. Sinterklaas beweegt niet erg snel en het is soms lastig om op tijd de cadeaus te pakken of om de zakken te ontwijken. Soms moet je ook kiezen tussen een letter of een cadeau omdat deze tegelijk naar beneden komt. Er is een verborgen level in het spel.

Leeftijdsadvies

De bediening van Sinterklaas is in principe eenvoudig, maar je Sinterklaas beweegt langzaam waardoor je soms te laat komt. Hierdoor moet je doorzettingsvermogen hebben. De tablet is wellicht nog zwaar voor een kind jonger dan 5 jaar. De app "Sint" is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Bijzonderheden

Voor de de iPad is er een HD versie beschikbaar.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 4+ JR

Allemaal vriendjes

Allemaal vriendjes

Allemaal vriendjes

Meer weten...

App 4+ JR

Speurprent

Speurprent

Speurprent

Meer weten...

Website 4-12 JR

Kerstkaraoke

Kerstkaraoke

Kerstkaraoke

Meer weten...