Productie-detail

Shape Puzzle

Shape Puzzle

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 waarderingen

Sleep het puzzelstukje naar de juiste plek, zie hoe de puzzel kleur krijgt en hoor de Engelse naam.

Apple App Store en Apple App Store
Gratis. Voor ?0,79 speel je andere speelvelden vrij. Ja. Newness World. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

Het doel van de app 'Shape Puzzle' is om aan de hand van ongeveer 7 verschillende puzzelstukjes een puzzel te maken. Wanneer de puzzle van bijvoorbeeld een dier, werktuig of muziekinstrument compleet is dan krijgt de puzzle die eerst wit was meer details en kleur. Er verschijnt een schildpad in beeld die een bord in zijn hand houdt waarop in het Engels de naam van het dier of voorwerp te lezen is. Een vrouwenstem leest het Engelse woord voor. Wanneer je op de schildpad klikt wordt dit woord herhaald. Per speelveld (een bos, supermarkt, zee, etc.) kunnen er tussen de 15 en 20 puzzels gemaakt worden.

De app is eenvoudig te bedienen. Met je vinger kun je de verschillende puzzelstukjes naar het puzzlevlak toe bewegen. Het spel heeft 3 niveaus: makkelijk, normaal en moeilijk. Per niveau verschilt het hoeveel precisie er gevraagd wordt. In het makkelijke niveau beweeg je een puzzelstukje met de vinger naar de puzzle toe en als het puzzlestukje al in de buurt is van het vlak waar het uiteindelijk moet komen te liggen, grijpt het al aan. Bij het moeilijke niveau moet je heel precies het puzzelstukje op de plek leggen waar het behoort te liggen. Er is geen auditieve ondersteuning en de speler hoeft niet per se te kunnen lezen om het spel te kunnen spelen. Wanneer de speler kan lezen dan is dit wel een toevoeging want zo kunnen er niet alleen Engelse woorden in de uitspraak geleerd worden, maar ook hoe ze geschreven worden. De game is niet moeilijk te spelen. Er wordt om één actie per keer gevraagd.

Leeftijdsadvies

Voor de app "Shape Puzzle" is het nodig dat kinderen plaatjes herkennen. De plaatjes zijn eenvoudig, er wordt maar om één actie per keer gevraagd en het is niet per se nodig dat het kind kan lezen. Dit maakt deze app geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Kinderen leren op deze manier spelenderwijs de Engelse taal.

Bijzonderheden

  • Het eerste speelveld van de app 'Shape Puzzle' is gratis te downloaden ('dieren in het bos'). Deze app bevat geen reclame. Voor € 0,79 kun je de andere acht speelvelden downloaden.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 2+ JR

Woezel en Pip - Beste vriendjes

Woezel en Pip - Beste vriendjes

Woezel en Pip - Beste vriendjes

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

nijntjes avonturen: groot en klein

nijntjes avonturen: groot en klein

nijntjes avonturen: groot en klein

Meer weten...

App 2+ JR

YouToons TV - Cartoons for kids

YouToons TV - Cartoons for kids

YouToons TV - Cartoons for kids

Meer weten...