Productie-detail

Save the snail

Save the snail

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Breng de slakken in veiligheid en verzamel de sterren.

?0,89 (Gratis Demo). Ja. Alda Games. iPad, Android.

Beschrijving inhoud

Het hoofddoel van de app 'Save the snail' is om de slakken in veiligheid te brengen. Daarnaast kan de speler sterren verzamelen.

Met verschillende voorwerpen, zoals knopen, luciferdoosjes of koekjes moeten de slakken gered worden. In elk level zijn drie sterren te verdienen. Om deze te halen moet de speler logisch nadenken. In totaal zijn er 24 levels, die steeds moeilijker worden. Het spel wordt bestuurd door met de vinger te tappen of slepen. Op deze manier laat de speler voorwerpen vallen. Soms moet een level een paar keer gespeeld worden om te ontdekken hoe de slak gered kan worden. Door in het beginscherm op 'More Games' of 'Restore Purchases' te klikken, gaat de app buiten zijn eigen omgeving. Hierop zit geen kinderbeveiliging. Hoewel het beginscherm van de app in het Engels is, wordt er in de rest van het spel geen gebruik gemaakt van tekstuele instructies. Alleen bij de slakken staat soms een spraakwolkje waarin bijvoorbeeld 'Well done' of 'Thank you' staat.

Leeftijdsadvies

'Save the snail' is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Door zelf op ontdekking uit te gaan begrijpen zij de regels van het spel. Daarnaast is hun motoriek voldoende ontwikkeld om de app te besturen. Kinderen leren door dit spel om oplossingen te bedenken en logisch na te denken. Hierdoor ontwikkelt het strategisch inzicht en probleemoplossend vermogen.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 7+ JR

De Kon-Tiki's - School in gevaar

De Kon-Tiki's - School in gevaar

De Kon-Tiki's - School in gevaar

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Ricky Sprocket

Ricky Sprocket

Ricky Sprocket

Meer weten...

App 7+ JR

Paper Toss

Paper Toss

Paper Toss

Meer weten...