Productie-detail

Sago Mini Friends

Sago Mini Friends

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
4 waarderingen

Ballonnen blazen, badderen, vogelhuisjes timmeren. Dat doe je allemaal met je Sago-vriendjes.

Apple App Store en Google Play (Android)
€ 4,49. Sago Sago Toys Inc.. iPhone, iPad, iPod touch, Android.

Kenmerken

  • iPhone, iPad, iPod, Android
  • Spelletjes spelen
  • Tappen
  • Winnaar Cinekid AppLab Award 2016

Beschrijving inhoud

Met Sago Mini Friends doe je verschillende activiteiten met je Sago-vrienden. Heb je zin om bellen te blazen, vogelhuisjes te timmeren of te verkleden, bel dan aan in een van de huisjes!

Aan het begin van de app kies je een karakter (hond, kat, konijn en meer). Je valt dan vanuit de lucht in een straat met huisjes. Als je aanbelt bij een huisje dan doet een ander Sago-dier de deur open en begint de activiteit. Om erachter te komen wat je moet doen tik je op het voorwerp wat je voor je ziet, de rest wijst zich vanzelf. Je hoeft alleen maar te tappen. Er komt geen gesproken woord voor in de app, wel een vrolijk achtergrondmuziekje (die je overigens niet kan uitschakelen). Heb je de activiteit volbracht dan kan je weer bij een ander huisje aanbellen. De activiteiten in de huisjes wisselen overigens steeds dus er is altijd iets anders te doen. Zo verveel je je niet snel. Al is het alleen al omdat de app zo vrolijk is vormgegeven met verschillende felle kleuren en duidelijke vormen. Ben je uitgespeeld? Dan loop je naar de ballonnen en vlieg je zo weer de lucht in. Onder de "for parents"-knop op het allereerste scherm vind je achtergrondinformatie over de app.

Leeftijdsadvies

Sago Mini Friends is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De bediending is eenvoudig en er komt geen taal in voor. Tijdens de activiteit wordt er veel herhaald, dat vinden kinderen van deze leeftijd fijn. De Sago-vrienden maken tijdens de activiteiten geluidjes die jonge kinderen herkennen. De vormgeving is niet gedtailleerd, waardoor de dieren herkenbaar zijn.

Jullie mening

Ook leuk

App 2+ JR

Match it up 2

Match it up 2

Match it up 2

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

Bibi gaat naar de bieb

Bibi gaat naar de bieb

Bibi gaat naar de bieb

Meer weten...

App 2+ JR

Leer tellen met dieren

Leer tellen met dieren

Leer tellen met dieren

Meer weten...