Productie-detail

Run Roo Run

Run Roo Run

App VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Apple App Store en Apple App Store
?0,79 voor iPhone/iPod. ?1,59 voor iPad. Ja. 5TH Cell Media LLC. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In "Run Roo Run" gaat een moeder kangoeroe haar kind Joey achterna. Ze reist in Australie van Perth naar Sydney om haar Joey terug te krijgen. Onderweg moet ze veel springen om obstakels te vermijden. Als speler van deze app, speel je moeder kangoeroe op haar weg naar Sydney. Het beginscherm legt in beeld uit hoe je kunt spelen: namelijk door met je vinger te tappen en haar te laten springen. De kangoeroe loopt automatisch vooruit. Tijdens het eerste hoofdstuk, speel je 15 simpele levels. In totaal heeft de app 20 hoofdstukken met ieder 15 levels. Deze worden steeds uitdagender op de weg van Perth naar Sydney in de Australische 'outback'. 

De app geeft tijdens het spelen in beeld elke keer duidelijk weer hoe er gespeeld kan worden. Bijvoorbeeld een aanwijzing op dubbel te tappen, waardoor je hoger springt. Tijdens het spelen van deze app wijst de uitleg vanzelf. In sommige hoofdstukken zijn er nog 'Extreme' levels te vinden, welke erg uitdagend zijn. Als hulpmiddel kun je bij een heel moeilijk level voor de bus kiezen, die je door het level heen rijdt zonder dat je af gaat. Ook kun je voor een zandloper kiezen waarbij je in slow motion langs de obstakels gaat. De app geeft met twee pijltjes aan dat je bijvoorbeeld twee keer moet springen. Ook komen er pijltjes te staan bij de punten waar je sprong, zodat je het bij de tweede poging beter kunt timen. Een level wordt ingewikkelder als er niet alleen op de grond obstakels staan, maar je ook moet uitkijken voor scherpe obstakels boven je.

Leeftijdsadvies

"Run Roo Run" is een spel waarin timing belangrijk is. Je moet op het juiste moment (dubbel) tappen zodat je veilig over obstakels heen springt. Lukt dit niet dan is het geen ramp want je mag oneindig blijven proberen. De levels beginnen erg simpel en daarom is dit spel geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De actie is vrij simpel: omdat het karakter zelf al automatisch loopt, hoeft er alleen getapt te worden om te springen. Verder zijn het korte, afgeronde levels wat aansluit bij deze leeftijd. Uiteraard is deze app ook heel geschikt voor oudere kinderen, omdat de levels in andere hoofdstukken vele malen moeilijker worden. Zij kunnen hierin hun uitdaging vinden.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

Flits & het Magische Huis

Flits & het Magische Huis

Flits & het Magische Huis

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Bernard Sport - Aerobics en andere avonturen

Bernard Sport - Aerobics en andere avonturen

Bernard Sport - Aerobics en andere avonturen

Meer weten...

Boek 5+ JR

Waar is Ludwig?

Waar is Ludwig?

Waar is Ludwig?

Meer weten...