Productie-detail

Rollende Pepernoot

Rollende Pepernoot

App VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Verzamel zoveel mogelijk pakjes voor de Sint. Maar pas op dat de grote rollende pepernoot niet over je heen rolt!

Apple App Store en Google Play (Android)
Gratis. Lukas Jonkman, Jonkfun. iPhone, iPad, iPod touch, Android.

Kenmerken

  • iPhone, iPad, iPod touch, Android
  • Sinterklaas, Piet, pakjesavond
  • Levels
  • Tikken, swipen

Beschrijving inhoud

In deze app ben jij Piet en moet je zoveel mogelijk pakjes verzamelen voor de Sint. Al rennend en springend over de daken neem jij de pakjes mee. Maar pas op voor de grote rollende pepernoot die achter je aan komt!

De app bestuur je door te tikken op het level en te swipen wanneer je speelt. Door te swipen naar boven spring je en hoe langer je met je vinger op het scherm blijft hoe hoger je springt. Het doel is om zoveel mogelijk pakjes te verzamelen. Ondertussen komt er een enorme pepernoot achter je aan rollen. Rolt hij over je heen dan ben je af. Ook moet je over de schoorstenen heen springen, want loop je hier tegenaan dan vertraag je en komt de rollende pepernoot steeds dicherbij. Deze app bevat acht levels. In elk level leg je een net iets andere route af (ze lijken wel op elkaar). Heel soms verschijnt een pop-advertentie en er is een muziekje op de achtergrond. De app is vormgegeven met vrolijke kleuren en grappige poppetjes.

Leeftijdsadvies

Deze app is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De app is simpel te besturen en er zijn geen toeters en bellen. De app is duidelijk en qua vormgeving aantrekkelijk voor jonge kinderen. 

Mening recensent

'Rollende Pepernoot' is een simpele maar wel vermakelijke app. Het spelletje is simpel en je hebt snel door hoe het werkt. Leuk om mee in de pakjesavond-modus te komen! Je kan het spel trouwens ook spelen op de website www.rollendepepernoot.nl.

Deze recensie is geschreven door de redactie van Mediasmarties.

Jullie mening

Ook leuk

App 4+ JR

Egels Avonturen

Egels Avonturen

Egels Avonturen

Meer weten...

App 4+ JR

Sprookjesboom: Assepoester

Sprookjesboom: Assepoester

Sprookjesboom: Assepoester

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Vrouwtje Theelepel

Vrouwtje Theelepel

Vrouwtje Theelepel

Meer weten...