Productie-detail

Ragdoll Blaster 2

Ragdoll Blaster 2

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Schiet in 'Ragdoll Blater 2' met poppen op het doel en los de puzzel op.

Apple App Store
Gratis. Ja. Backflip Studios. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

Ragdoll Blaster 2 is het vervolg op Ragdoll Blaster. In deze app wordt je op een aantrekkelijke en uitdagende manier aangezet tot het goed nadenken over je acties om de 'puzzel' te kunnen oplossen. Met een kanon kan je poppen (Ragdolls) schieten die een bepaald doel dienen te raken. Hierbij is het van belang om zo min mogelijk poppen per keer te verbruiken. Maar het is niet eenvoudig deze doelen te raken. Obstakels zoals kisten, planken en draaiende machines maken het de speler moeilijk om het doel in één keer te treffen. Dit maakt het lastig om snel volgende, vaak nog moeilijkere, levels te halen. Gezien de 150 levels die er te spelen zijn, heb je het spel niet snel uitgespeeld.

Door met je vinger een bepaald punt op het scherm aan te raken, schiet de kanon de pop die kant op. Met je vinger kun je het kanon elke gewenste kant op laten schieten. Een fijne motoriek is hier wel voor vereist. Het komt er namelijk echt nauw op aan waar je de pop naar toe schiet. De app wordt begeleid door een grappig en duister muziekje. Wanneer je met de kanon schiet, hoor je een kanonschot en zo nu en dan maakt de pop een geluidje. Er komt bij deze app geen tekst of auditieve uitleg aan te pas. De app vergt één actie per keer maar het is wel van belang vooruit te kunnen denken. De kanon is in de meeste gevallen alleen maar op een indirecte manier te bereiken. Dit vergt denk- en berekenwerk.

Leeftijdsadvies

Voor Ragdoll Blaster 2 is het belangrijk om strategisch en vooruit te kunnen denken en je aan regels te houden. Dit maakt deze app geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud. Al wordt er maar om één actie per keer gevraagd, toch is het van belang je op meer dan 1 actie per keer te kunnen concentreren. Tijdens het spelen van de app word je gestimuleerd om andere apps via de Appstore te kopen.

Bijzonderheden

De app bevat geen reclame

Jullie mening

Ook leuk

Boek 7+ JR

Donald Duck Vakantieboek

Donald Duck Vakantieboek

Donald Duck Vakantieboek

Meer weten...

Boek 7+ JR

Het grote paarden doeboek

Het grote paarden doeboek

Het grote paarden doeboek

Meer weten...

App 7+ JR

Temple Run

Temple Run

Temple Run

Meer weten...