Productie-detail

Quiver - 3D Coloring App

Quiver - 3D Coloring App

App VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Met deze app laat je jonge kinderen op een speelse manier kennis maken met Augmented Reality.

Apple App Store en Google Play (Android)
Gratis. QuiverVision Limited. iPhone, iPad, Android.

Beschrijving

Kleurplaten saai? Niet als ze tot leven komen op je smartphone of tablet. Met de Augmented Reality (AR)-app Quiver schaatst de door jou ingekleurde pinguïn (of iets anders) een rondje op jouw tafel. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Print een kleurplaat van de app of website en kleur ‘m in. Open de app en richt de camera op je kleurplaat. De pinguïn verschijnt dan in 3D! Bovendien kan je ook een spelletje met hem spelen.

Oordeel

Bij elke kleurplaat hoort een ander spel, dus saai wordt het niet. Het idee van deze app is simpel, maar de integratie van
de echte wereld in de digitale is erg leuk. Iets dat je zelf tekent dat tot leven komt op je telefoon en waar je dan ook nog mee kunt gamen, hoe gaaf is dat! De app traint ook de oog-hand-coördinatie, doordat je tijdens het spelletje bijvoorbeeld met je vinger een puck op het ijs moet verschuiven.

Leeftijdsadvies

Quiver - 3D Coloring App is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Wil je weten hoe je deze app inzet op de opvang of de bso? Ga dan naar de Mediatips van Kind & Media.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film alle

Free Birds

Free Birds

Free Birds

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Grobbebollen maken lol

Grobbebollen maken lol

Grobbebollen maken lol

Meer weten...

App 5+ JR

Albert

Albert

Albert

Meer weten...