Productie-detail

Professor Staal

Professor Staal

App VAN 4 T/M 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Professor Staal wil een luchtballon bouwen met onderdelen uit de staalfabriek. Maar hiervoor heeft hij wel jouw hulp nodig.

Apple App Store
€ 0,49. Somoiso. iPhone, iPad.

Kenmerken

iPhone, iPad

Luchtballon bouwen

Tappen en slepen

Vrolijke vormgeving

Beschrijving inhoud

Professor Staal heeft een goed idee: hij wil een luchtballon van staal maken. Maar hiervoor heeft hij wel jouw hulp nodig! Help hem met bouwen en zorg dat hij de lucht in komt.

Wanneer je de app opent zie je professor staal. Met het denkwolkje met het gloeilampje laat hij blijken dat hij een idee heeft. Als je er op tapt kom je bij de fabriek uit. Wanneer je hier op tapt begint de fabriek te schudden en kom er een onderdeel uit. Dit onderdeel moet je op de luchtballon slepen. De bediening van de app is simpel: tappen en slepen. Als je even niet weet wat je moet doen kom je er al tappend achter, of er verschijnt een vinger die aanwijst waar je op moet tappen. Er is geen speluitleg aanwezig, maar dat is ook niet nodig. De app is erg leuk vormgegeven. Het heeft dezelfde stijl als alle andere apps van Somoiso: geïllustreerde beelden met een vrolijk muziekje op de achtergrond. Het enige personage, Professor Staal, is een grappig karakter. Dit komt door de bewegingen die hij maakt en door de kreten die uit zijn mond komen. Het enige minpunt van deze app is dat het niet opslaat waar je mee bezig was als je weer teruggaat naar het beginscherm of de app langer dan vijf minuten afsluit. Wanneer je klaar bent met de onderdelen kan Professor Staal de lucht in. Of toch niet? Kom er zelf achter wat je nog meer moet doen...

Leeftijdsadvies

'Professor Staal' is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De eenvoudige besturing en bediening zorgt ervoor dat kinderen deze app makkelijkkunnen spelen. Er vinden niet veel handelingen plaats en het spelen van de app duurt niet heel lang (ongeveer een kwartier). Het achtergrondmuziekje en de jolige Professor Staal zorgen ervoor dat kinderen deze app met een lach op hun gezicht spelen!

Deze app hoort bij het boek Het rare verhaal van Professor Staal, speciaal geschreven voor de Kinderboekenweek 2015 door Hanneke van der Meer.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 4+ JR

Yoohoo & Friends

Yoohoo & Friends

Yoohoo & Friends

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

The Adventures of Chuck and Friends

The Adventures of Chuck and Friends

The Adventures of Chuck and Friends

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Jungle Beat

Jungle Beat

Jungle Beat

Meer weten...