Productie-detail

Prentenboek Pansjo - Buik

Prentenboek Pansjo - Buik

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 waarderingen

Een interactief voorleesverhaal over clown Pansjo die een vreemd geluid uit zijn buik hoort en daar iets aan moet doen.

Apple App Store
?1,59 voor iPhone/iPod ?2,99 voor iPad. ThenQ. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In "Prentenboek Pansjo - Buik" volg je het interactieve verhaal over clown Pansjo. Als Pansjo op een dag opstaat en aan een nieuwe dag wil beginnen, komt er een vreemd geluid uit zijn buik. Het lijkt wel of er een beer in zijn buik zit maar het betekent dat Pansjo trek heeft. Om het geluid te laten stoppen moet hij voor eten en drinken zorgen. Met zijn knorrende maag loopt hij langs de bakker voor brood en langs de boer voor kaas en melk. Het voorleesverhaal bevat interactie en heeft diverse opties. In het verhaal wordt bijvoorbeeld aan de gebruiker gevraagd: 'Pak jij de beker en het bord?'. Middels een simpele bediening kan het kind mee doen in het verhaal.

Je kunt zelf bepalen hoe snel je door Pansjo's avontuur heen bladert. Dit bedien je door op pijltjes te tikken. Er is een keuzeoptie in de app om de voorgelezen tekst in beeld wel of niet weer te geven. Hierbij kan het kind eventueel zelf meelezen. Ook kun je de voorleesstem uitzetten en als ouder of verzorger bijvoorbeeld zelf het verhaal voorlezen aan je kind. Verder kan een achtergrondmuziekje aan of uitgezet worden en bevat deze app nog 5 Pansjo kleurplaten. Bij de kleurplaten worden vlakjes niet automatisch ingevuld maar is het echt een kwestie van inkleuren. Dit kan motorisch voor jonge kinderen nog uitdagend zijn. De extra keuzeopties kun je openen door op het bloemetje rechtsbovenin te tikken. 

Leeftijdsadvies

"Prentenboek Pansjo - Buik" is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Op deze leeftijd worden kinderen graag voorgelezen. Verder is de bediening van de app simpel en hoeft er enkel op een pijltje of een element in het verhaal te worden getikt. De app is erg kleurrijk en de animaties ogen rustig. Net als de rustige vertelstem, past dit bij de jonge app gebruiker. Tot slot is het interactieve verhaal niet te lang en heeft het een ronde afsluiting.

Jullie mening

Ook leuk

Website 2+ JR

BabyTV

BabyTV

BabyTV

Meer weten...

Boek 2+ JR

Met opa en oma aan zee

Met opa en oma aan zee

Met opa en oma aan zee

Meer weten...

App 2+ JR

Bollo

Bollo