Productie-detail

Pietje Boe

Pietje Boe

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
27 waarderingen

Waar heeft de Zwarte Piet zich verstopt?

Apple App Store en Google Play (Android) en Apple App Store
?1,59 voor iPhone, iPod, iPad (HD-versie). ?0,79 voor Android. KIDmedia. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

In de app "Pietje Boe" moet je in elke level Zwarte Pieten die zich verstopt hebben achter de huizen en bomen zien te vinden. In de hogere levels is er ook een zwarte Piet zonder muts, die moet je juist niet aanraken want dan begin je helemaal opnieuw. Het spel heeft 10 levels en duurt maximaal 5 minuten.

Door met de vinger de Pieten aan te raken verdien je een punt. De Pieten verschijnen langzaam, maar gaan snel weer weg. Reactiesnelheid wordt getraind. De ene keer duurt het best lang voordat er een Piet verschijnt (5 seconden) naarmate het spel vordert komen ze sneller achter elkaar. In de begin levels moet je drie pieten vinden, later 5.

Leeftijdsadvies

De app "Pietje Boe" is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar, zij zullen we moeite hebben met de regel dat je de zwarte piet zonder muts niet mag aanraken. De app vraagt een goede concentratie. Er is geen tijdslimiet, dit geeft de kinderen rust.

Sinterklaas Special

Wil je weten welke Sinterklaas tv-programma's, -films, -games of -websites nog meer geschikt zijn voor je kind? Klik hier en lees dit op de speciale Sinterklaas-pagina.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 3+ JR

De Spiekpietjes

De Spiekpietjes

De Spiekpietjes

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Poesjes

Poesjes

Poesjes

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Sien van Sellingen

Sien van Sellingen

Sien van Sellingen

Meer weten...