Productie-detail

Piet Pepernoot

Piet Pepernoot

App VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
30 waarderingen

Vang zoveel mogelijk pakjes op met Zwarte Piet.

Apple App Store
?0,89 voor iPhone, iPod, iPad en Android. KIDmedia. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

In de app "Piet Pepernoot" moet je met Zwarte Piet zoveel mogelijk pepernoten en cadeautjes opvangen binnen een bepaalde tijd. Haal je meer dan het minimum aantal punten, dan mag je door naar een volgende level. Er zijn twee moeilijkheidsniveaus, makkelijk en moeilijk. In het niveau ‘makkelijk' zijn er 10 levels, bij ‘moeilijk' zijn er vijf. Het is niet duidelijk hoeveel punten er minimaal nodig zijn. Bij de moeilijke levels heb je meer punten nodig om naar een volgend level te mogen.

De instructie wordt door een korte tekst duidelijk maar ook door te spelen weet je snel wat je moet doen. Door Zwarte Piet met de vinger van links en naar rechts te bewegen kun je pepernoten en cadeaus vangen, de pepernoten zijn klein en het is dus nodig om deze precies in de zwarte handschoenen van Piet op te vangen. De extra grote cadeaus geven extra punten en 5 seconden extra tijd.

Leeftijdsadvies

De bediening van Zwarte Piet is eenvoudig, maar je moet wel precies te werk gaan. De gemakkelijke levels zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Vanaf deze leeftijd kunnen ze omgaan met de tijdslimiet. De moeilijkere levels zijn geschikten voor oudere kinderen (vanaf 6 jaar) omdat je veel punten moet hebben voordat je door kunt naar een volgend level, je moet dan doorzettingsvermogen hebben.

Bijzonderheden

Er is een HD versie beschikbaar voor iPad.

Sinterklaas Special

Wil je weten welke Sinterklaas tv-programma's, -films, -games of -websites nog meer geschikt zijn voor je kind? Klik hier en lees dit op de speciale Sinterklaas-pagina.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 4+ JR

Feest in de trein

Feest in de trein

Feest in de trein

Meer weten...

App 4+ JR

Toca Store

Toca Store

Toca Store

Meer weten...

Boek 4+ JR

De Slodderwolven draaien door

De Slodderwolven draaien door

De Slodderwolven draaien door

Meer weten...