Productie-detail

Peppa in het Pretpark

Peppa in het Pretpark

App VAN 3 T/M 6 JR

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
1 waarderingen

Verdien munten en geef ze uit in de pretparkwinkel!

Google Play (Android) en Apple App Store
?4,99 (Apple), ?5,49 (Android). P2 Games Limited. iPhone, iPad, iPod touch.

Kenmerken

 • iPhone, iPad, iPod touch, Android
 • Peppa
 • Diverse spellen
 • Gemakkelijk te besturen
 • Verschilllende niveaus
 • Auditieve ondersteuning

Beschrijving inhoud

'Peppa in het Pretpark' is een vrolijke app die gespeeld kan worden in zes verschillende talen, namelijk Engels, Noors, Deens, Italiaans, Spaans en Nederlands. De app bestaat uit tien verschillende spellen. Van ‘Rij met de trein door het pretpark’ tot ‘Maak een ritje in de botsauto’s’. Door de spellen goed uit te voeren kunnen munten worden verdiend. Doordat de app zoveel verschillende spellen bevat, is er voor elk kind wat wils. Een vlucht in de luchtballon, waterkanonnen schieten, de theekopjesattractie of een lekkere suikerspin.

De munten, te verdienen bij het goed uitvoeren van een spel, kunnen worden ingeleverd in de speciale pretparkwinkel. In deze winkel kunnen stickers worden gekocht, die je vervolgens in het digitale stickerboek kunt plakken. De stickers zijn verdeeld in verschillende prijscategorieën, waardoor de kinderen op een speelse manier met geld om leren gaan. De app is overzichtelijk en zeer kleurrijk. Door de hele app heen zijn vrolijke muziekjes toegepast. Zo hebben de spellen geluiden die in een echt pretpark te herkennen zijn. In de spellen zijn verschillende niveaus toegepast, het wordt steeds een beetje moeilijker. Als het antwoord fout is, wordt het kind positief gestimuleerd om het nog eens te proberen. De app bevat auditieve ondersteuning, waardoor de bedoeling van de spellen snel duidelijk is.

Leeftijdsadvies

De app is ontwikkeld voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar. De app is gemakkelijk te besturen en de auditieve ondersteuning maakt de bedoeling van de spellen snel duidelijk. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, blijft de app leuk om te spelen. De app ziet er erg aantrekkelijk uit en het thema 'pretpark' sluit goed aan bij de belevingswereld van kinderen in deze leeftijd.

Mening recensent

De app 'Peppa in het Pretpark' is een erg leuke app ontwikkeld voor het jonge kind. De app heeft veel mogelijkheden, waardoor je eindeloos kunt spelen. Ik vind het erg goed dat er ook een winkel in de app is. Zo leren de kinderen spelenderwijs de beginselen van het omgaan met geld. Het gebruik van veel kleur, de juiste muziek en de vele mogelijkheden maakt deze app voor mij zeker een aanrader. 

 

KimDeze recensie is geschreven door Kim Eversdijk. Kim studeert aan de PABO op de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Ze vindt het erg leuk om kinderboeken te lezen en ook voor te lezen in de klas. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 3+ JR

De blote billen plons

De blote billen plons

De blote billen plons

Meer weten...

App 3+ JR

Die niet

Die niet

Die niet

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Paz

Paz